Achter de schermen: Genieten van de zomer

Werk & studie door Ze.nl
Elke dag vermaken wij van de redactie jullie met interessante real-lifeverhalen, interviews, nieuwtjes en andere artikelen. Maar wie zijn wij? En wat spoken wij zoal uit op de redactie? We nemen jullie mee in de afgelopen twee weken!

Jihaaaa, bijna iedereen is op vakantie geweest en is weer helemaal opgeladen. Zo is Kimberly net terug van Mallorca en heeft Marleen heel Maleisië ontdekt. We hebben weer wat leuke, lekkere producten op de redactie binnengekregen en wat leuke dingen gedaan. Benieuwd?


Bob de Bouwer eat your heart out. Tractor Ted it is! Tractor Ted is bedacht door de Engelse boer David Horler (zie foto hierboven) die afgelopen jaar in Engeland werd uitgeroepen tot Farmer of the year. Tractor Ted leert kids alles over het boerenleven. Ontzettend leerzaam dus! 


Adidas Originals heeft een nieuw geur gelanceerd. Wij op de redactie zijn fan! Een heerlijke zoete geur, ideaal voor de zomer. 


Oeh, wat worden wij toch verwend. Mooie make-up en nagellakjes van Artdeco kwamen deze week binnen bij Ze.nl. Het is de nieuwe Mystical Forest lijn van Artdeco. Laat de herfst maar komen! 


Mariëlle kwam er achter dat je écht een bord nodig hebt als je een tortilla wilt omkeren in de pan (wist ze eigenlijk wel, maar: try before you die). Wel weer een gevalletje minder afwas. HA.


De zomer betekent ook nieuwe zomerschoenen. Sneakerfreak Marleen kocht deze pareltjes in de sale en doet ze nooit meer uit! 


Ook kregen we deze biologische babyhapjes van Ella's binnen. Jummie!


Wij snacken nooit. Nee, echt NOOIT. 


Ook kregen we deze fijne mascara van Rimmel opgestuurd. HoofdredactriZe Vera heeft deze mascara getest en kan nu al niet meer zonder. Hij heet niet voor niets 'Wake me up'.


Vera haalde mooie bloemen op de markt om haar huis een beetje op te fleuren. We love flowers! 


Een paar dagen na de mislukte tortilla mislukte ook Mariëlle's pizza met bloemkoolbodem. Ze is echt te ongeduldig voor dit soort shizzle. Maar beiden smaakten wel lekker. Zegt ze...


Kimberly maakte vorige week samen met haar vriendinnen Mallorca onveilig. Lekker racen over het eiland!


En na heel wat avondjes stappen is uitslapen op het strand natuurlijk heerlijk. 


 Marleen ging op backpackavontuur met d'r vriend: drie weken trokken ze door Maleisië. Het was vet, mooi, bijzonder en ultiem genieten! 


Eindelijk waren we weer een dagje compleet op de redactie. Tijd voor een foto! 


Cheers to the freakin' weekend! Wij proosten met Leonie en Annefleur van Vrouwen.nl op het weekend. En dan niet met alcohol, nee... Met thee van Vatille! De lekkerste theesoorten kun je in deze webshop krijgen. Wij willen in ieder geval geen andere thee meer.

Veel liefs van Ze!
 
P.S. Bekijk onze vorige achter-de-schermen-berichten ook even.