Lifestyle / Winacties
Winacties

We mogen weggeven: een Pandora armband + charm!

Reageer 0

We mogen uitdelen! En wel met het pareltje onder de sieraden: een Pandora armband inclusief charm (bedel) uit de allernieuwste collectie van Pandora: de Essence Collectie. Want ja, weggeven vinden we nog steeds leuker dan krijgen.

Er hoeft heus niet altijd een reden te zijn om cadeautjes te geven. Zeker cadeautjes voor jezelf mogen altijd. Diamonds are a girls best friend, non? Wij mogen jou verwennen met een Pandora armband ter waarde van €55,00 en een charm (bedeltje) uit de Essence collectie. De charms waaruit je mag kiezen zijn Freedom, Friendship, Wellness, Spirituality, Happiness, Affection en Health. Weggeven is namelijk leuker dan krijgen. En wij worden al genoeg verwend op de redactie. Dus hier, pak aan die fantastische armband!


Pandora armbanden kun je behangen met de charms die jij leuk vindt. Er is zoveel keuze, waardoor elke armband eigenlijk uniek wordt. Personaliseer ze naar jou eigen smaak en geef er je eigen identiteit aan. De Essence Collectie is de nieuwste collectie van Pandora. De slanke elegante armband die je kunt winnen is gemaakt van sterling zilver. De sterling zilveren charms waaruit je kunt kiezen staan allemaal voor een persoonlijke eigenschap. Freedom, Friendship, Wellness, Spirituality, Happiness, Affection en Health. Hierdoor kun je jouw persoonlijkheid laten spreken via jouw armband.De armband en de charm kun je winnen door op de meedoenknop hieronder de klikken en door de Facebookpagina van Ze.nl te liken en door ons te volgen op Instagram.

Succes!
Reageer 0

Reacties

Ze.nl reacties (0)
Er zijn 10 reacties

Om te kunnen reageren moet je eerst

 • Melissa Polfliet de Jonge

  I love pandora en hoop dat ik nog mee kan doen want ik zou wel heel graag zo'n mooie armband rond mn pols willen dragen en ik zou gaan voor de happiness bedel een mooie herinnering aan dit jaar waarin wij voor het eerst trotse ouders zijn geworden van een zoon via icsi gelukkiger kunnen wij niet worden met ons wondertje

 • Kirsten

  Prachtige armbanden hebben ze bij Pandorra! Zou er heel graag mijn beste vriendin mee verrassen. Omdat ze altijd voor me klaarstaat!

 • Vera

  @FBII: Ik heb even in de admin gekeken en je staat gewoon tussen de deelnemers hoor! Nu hoef je alleen nog maar te duimen :)

 • FBII

  Ik kon niks aanklikken en nu staat er opeens dat ik mee heb gedaan :( jammer!

 • Noffje

  Ik zou kiezen voor spiritualiteit. Ik heb 5 maanden geleden mijn vriendin verloren omdat het leven te zwaar voor haar was, maar voel haar nog altijd rond mij heen.

 • Eline1

  Leuke Actie, ik kies voor happiness duimen maar

 • Elena

  Wauw super leuke actie, ik zou kiezen voor; Happiness

 • Shanice Beerepoot

  Wauwie! Happiness, omdat dat het belangrijkste in het leven is

 • fashionableeightees

  Schitterend want ik heb door ziekte een verschrikkelijk slecht jaar en hoop ik dat dit prachtige sieraad me geluk brengt.

 • timmem

  dat zou wel een heel mooi verjaardagskado zijn

Annuleren
Gebruik een @ om iemand te noemen