Lifestyle / Winacties
Winacties

We mogen weggeven: een Pandora armband + charm!


We mogen uitdelen! En wel met het pareltje onder de sieraden: een Pandora armband inclusief charm (bedel) uit de allernieuwste collectie van Pandora: de Essence Collectie. Want ja, weggeven vinden we nog steeds leuker dan krijgen.

Er hoeft heus niet altijd een reden te zijn om cadeautjes te geven. Zeker cadeautjes voor jezelf mogen altijd. Diamonds are a girls best friend, non? Wij mogen jou verwennen met een Pandora armband ter waarde van €55,00 en een charm (bedeltje) uit de Essence collectie. De charms waaruit je mag kiezen zijn Freedom, Friendship, Wellness, Spirituality, Happiness, Affection en Health. Weggeven is namelijk leuker dan krijgen. En wij worden al genoeg verwend op de redactie. Dus hier, pak aan die fantastische armband!


Pandora armbanden kun je behangen met de charms die jij leuk vindt. Er is zoveel keuze, waardoor elke armband eigenlijk uniek wordt. Personaliseer ze naar jou eigen smaak en geef er je eigen identiteit aan. De Essence Collectie is de nieuwste collectie van Pandora. De slanke elegante armband die je kunt winnen is gemaakt van sterling zilver. De sterling zilveren charms waaruit je kunt kiezen staan allemaal voor een persoonlijke eigenschap. Freedom, Friendship, Wellness, Spirituality, Happiness, Affection en Health. Hierdoor kun je jouw persoonlijkheid laten spreken via jouw armband.De armband en de charm kun je winnen door op de meedoenknop hieronder de klikken en door de Facebookpagina van Ze.nl te liken en door ons te volgen op Instagram.

Succes!