Zo wind je hem om je vingertje

Single & daten door Mariëlle
Was er maar een handleiding om mannen te versieren. Stond het maar op het voorhoofd van dat Godsgeschenk uitgelegd hoe je hem om je vingertje moet winden. Jullie zijn gemaakt voor elkaar. Je hoeft hem alleen nog maar te overtuigen.

Bomchickawauwwauw! Johnny Bravo 2.0 is in the house. Maar dan lekker. Daar zou je bést wel een beschuitje mee willen eten. Haakje uitgooien, en hengelen maar! Damn it. Het haakje laat steeds los. Het lukt niet. Misschien pak je het niet helemaal goed aan. Probeer hem eens op de volgende manieren om je vingertje te winden.


Ken ik jou...? *kuch, kwijl*

Blijf heel ver uit de buurt van standaard openingszinnen. Gebruik ‘ken ik jou niet ergens van’ alleen als je hem ook echt ergens van denkt te kennen. En ‘ik verdrink in jouw ogen’? Kwijl, kwijl. Daar verdrink je pas in.

Wees altijd amazing

De eerste indruk is het allerbelangrijkste. Zorg dus dat je er altijd en overal fabulous uitziet. Ook in de sportschool. Vooral in de sportschool. Je weet maar nooit wie je tegenkomt. Zul je net zien dat je de vader van je kinderen tegen het lijf loopt op jouw make-uploze dag. Laat het niet gebeuren meid. Laat je niet gek maken. Een beetje make-up is de sportschool is heel erg oké (mits je het een #Iwokeuplikethis-touch geeft).

Spiegelen doet wonderen

Het spiegelen van iemands gedrag is een psychologisch spelletje waarbij de ander jou onbewust meer gaat waarderen. Herkenning (onbewust) doet namelijk wonderen. Wanneer hij zijn hand door zijn haar haalt doe jij dit ook en als hij aan zijn kin krabt, doe jij ook iets met je hand in de buurt van je kin. Doe het wel subtiel. Zodat hij niet door heeft dat je hem na-aapt. Dan kan het namelijk eens een hele irritante en ongemakkelijke situatie worden.


Pronk met jouw veren

Bedenk wat jouw sterke punten zijn en wrijf hem dat onder zijn neus. Zorg wel dat het geen opscheppen wordt, maar hij mag best weten welke goede kanten jij allemaal wel niet hebt.

Is hij een billen-of een borstenman?

Als je weet waar hij op valt dan kun je daar best wat extra aandacht op leggen. Niet te veel. Niet ordinair! Maar het zou zonde zijn als zijn ogen het zouden missen.

Wees jezelf

Jezelf zijn is het allerbelangrijkste. We zijn geen mannen, maar zijn ervan overtuigd dat alle mannen dit het aantrekkelijkste vinden. En het is voor jou zelf ook nog eens een stuk makkelijker.

Houd balans

Houd jullie contact in evenwicht. Laat niet alles van hem afhangen, daar is hij ook wel een keertje klaar mee. Heus waar. Toon ook initiatief. Hallo, het is 2015.

Altijd

Zo werkt het sowieso met alles: als je iets van iemand gedaan wilt hebben (met name mannen) dan mag daar best iets tegenover staan. Betaalt jouw gentleman het eten? Dan verzorg jij het toetje. Punt. Kan hij vast wel waarderen.

Tips? Tricks? Yes, please!