Lifestyle / Vrije tijd
Vrije tijd

Fashion Fever: Hunkemöller-collectie met korting!


Draag jij zo plusminus twee weken dezelfde beha en wordt het dus hóógste tijd om je boobies in een nieuw houdertje te stoppen? Goed nieuws: Hunkemöller viert de Fashion Fever en deelt lekkere kortingen uit. Hebben, hebben, hebben! 
 
Hunkemöller staat te popelen om de nieuwe herfstcollectie te showen. En eerlijk? Wij kunnen ook niet wachten. Want zeg je korting, dan zeg je hebben. Een tipje van de sluier kunnen we al geven: in de collectie zijn vooral herfstachtige blauw- en groentinten verwerkt. Het thema Soft Rebel combineert deze luxueuze uitstraling met een romantisch vleugje: zowel roze als veelal bloemen zijn in het design verwerkt. Love it! 
 
 
Van Perfectly Pink tot Out of Blue
Maar er is meer. Zoals Perfectly Pink, een thema dat is geïnspireerd op een typisch Parijs liefdesverhaal. In dit design wordt zachtroze met zwarte tierlantijntjes gecombineerd, zoals kant en lint. Aan welke kleuren je dan moet denken? Wijnrood of course! Bij de Out of Blue-collectie blijft – how surprising – blauw domineren. Van diepzee blauw tot middernacht marine; Hunkemöller doet er alles aan om de diepe, verleidelijke tonen te laten spreken. Ja hoor, wij zien het wel zitten! 


Heb jij ook de smaak te pakken en zie jij een nieuw setje wel zitten? Sprint dan naar de dichtstbijzijnde Hunkemöller-winkel of neem een kijkje op de site. Eneh, wees er een beetje bijtijds bij, want tijdens de Fashion Fever krijg je een leuke korting tot wel 20%. 

Dit is een gesponsord artikel. 
Advertisement