Deze exen gingen met de billen bloot!

Relaties door Anniek
Hoe zou jij het vinden om twee jaar na het beëindigen van je relatie alsnog antwoord te geven op de vragen van je ex? Zou je eerlijk antwoord kunnen geven of toch de gevoelens sparen? Deze man en vrouw gingen de uitdaging aan!
 
Ali en Andrew waren zeven jaar samen en twee jaar uit elkaar toen ze face-to-face kwamen voor een spelletje 'truth-no-dare'. De exen mochten elkaar vragen stellen waarvan ze de antwoorden altijd al wilden weten, met alle gevolgen van dien. 
 
In de video is te zien dat de emoties bij Ali oplopen als ze Andrew vraagt waarom hij zo vaak vreemdging tijdens hun relatie. Het antwoord? "Ik ging nooit écht vreemd, maar er hebben wel wat orale activiteiten plaatsgevonden", aldus de ongemakkelijke Andrew. Vervolgens probeert hij de situatie uit te leggen, maar dit resulteert alleen maar in tranen van Ali's kant. Tja, je moet het maar net willen weten!
 

The Skin Deep-project
De video van Ali en Andrew is onderdeel van het 'The Skin Deep'-project. Dit project is opgezet voor exen en stelletjes die elkaar vragen kunnen stellen om de communicatie tussen en het begrip voor elkaar te verbeteren. De vragen gaan over geld, liefde, seks en alles ertussenin. Soms is het vermakelijk om te zien, andere keren ronduit oncomfortabel. Gelukkig wordt er ook veel gelachen, maar wij weten niet of wij dit wel zouden durven!
 
Op de website van 'The And', waarnaar de documentaire waarin Ali en Andrew meedoen is vernoemd, kun je de video's van andere mensen bekijken. Het leuke aan de site is dat je zelf een viertal vragen kunt beantwoorden, waarna er een filmpje verschijnt dat op jou van toepassing is. Nieuwsgierig geworden? De website vind je hier en het filmpje van Ali en Andrew kun je hieronder bekijken!

 
Zou jij zo'n vragenrondje doen met jouw (ex)vriend(in)?