Lifestyle / Media
Media

De week van Ze #3

Spontane lachbuien, slechte grappen en geheime chocoladevoorraden: dit is de redactie in een notendop. Nieuwsgierig geworden naar wat wij doen wanneer we niet druk aan het tikken zijn? We geven je een kijkje in de afgelopen week.

We gaan alweer richting het einde van september! De weken vliegen voorbij, zeker met alle dingen die wij hier op de redactie meemaken! Kijk je weer mee naar onze week?

De week begon goed voor Amy! Haar moeder en tante kwamen op bezoek in Amsterdam en bij de lunch aten ze deze heerlijke sandwiches.


Mariëlle bezocht het Smeerboel festival in Utrecht en had the time of her life! 


Mariëlle bezocht ook een concert van Seasick Steve, een Amerikaanse bluesmuzikant. Hij zwierf vroeger over de straten, tegenwoordig speelt hij op alle grote festivals op zijn zelfgemaakte instrumenten. Tof!


Een lekker ijsje kan er bij Vera altijd wel in! En zeker als het van Yscuypje is...
 
Links: Hmm, wij kregen deze nieuwe Robijn Wasmiddel op de redactie en hij ruikt heerlijk! En wat een schattige verpakking! Wij zijn fan!
Rechts: Ook kregen we van Koopmans een pak om havermout appeltaart te maken. En dat deden we! Lekker en nog een beetje gezond ook.
 
Links: Vera ging dinsdagmiddag samen met officemanager Louise voor een McDonald's lunch. Wij waren jaloers! 
Rechts: Bij een Happy Meal hoort een gadget en Vera kreeg een Hello Kitty horloge. Ze heeft hem de hele dag omgehad! Oh, en die buikspieren op de achtergrond zijn natuurlijk van Kay, want die vergezelt ons nog steeds op de redactie. 


Hier is een close-up van het Hello Kitty horloge. Is 'ie niet prachtig? 


Mariëlle at gezond om de feestjes te compenseren. Op haar bordje lag groente met zoete aardappel en spekjes en gemarineerde panga. Heerlijk!


Bij Centraal Station Amsterdam werden woensdag gigantische bellen geblazen. Sabine maakte deze mooi foto, die we graag met jullie delen!
 

Wij zijn ook te vinden op Instagram én Snapchat: redactiezenl. Dus ben je benieuwd naar wat we allemaal nog meer uitspoken? Volgen maar!

 
Dat was 'm weer voor deze week! Wat hebben jullie allemaal gedaan deze week? Laat het ons weten in de reacties! Tot volgende week!

Veel liefs,

Team Ze.nl