De week van Ze #2

Media door Redactie Ze.nl
Spontane lachbuien, slechte grappen en geheime chocoladevoorraden: dit is de redactie in een notendop. Nieuwsgierig geworden naar wat wij doen wanneer we niet druk aan het tikken zijn? We geven je een kijkje in de afgelopen week.

Wauw, ook deze week is weer voorbijgevlogen! We hebben ook weer een heleboel dingen gedaan: artikelen getypt, Amy's verjaardag gevierd en 'geprobeerd' gezond te eten. Kijk je mee naar onze week?

Amy woont sinds deze week in het mooie Amsterdam en maakte deze foto vanuit haar slaapkamerraam. Prachtig!
 
Selfies met een hond zijn nooit makkelijk te maken, maar dat weerhield Sabine er niet van om het toch te proberen. Dat resulteerde in deze schattige foto, met Sabine, haar zusje en hond Ryanne. 
 
Links: Sabine ging met vriendinnen een drankje doen in Zwolle, maar belandde in het gras om deze gratis filmvertoning te bekijken. De romantische komedie, Man Up, is een echte aanrader!
Rechts: Tja... Chocolade kruidnoten kunnen wij nou eenmaal niet weigeren. Ook al is de zomer pas net voorbij!


We kregen een heerlijk pakket van Albert Heijn binnen om zelf bananenbrood te maken. 

En er zaten ook een paar mini bananenbroodjes in. Die waren natuurlijk binnen twee minuten op. 


En het is bij Ze een tijd van komen en gaan. Kimberly heeft ons inmiddels verlaten, maar natuurlijk niet zonder afscheid te nemen. Kimberly: "Laat ik maar meteen met de deur in huis vallen: ik ga het Ze-nest verlaten. Ik heb een súperleuke tijd gehad, ontzettend veel geleerd (bijvoorbeeld hoe ik anusbonbon moet spellen, hóé handig is dat?!), maar het is tijd voor een nieuwe, supertoffe uitdaging. Dat betekent natuurlijk niet dat ik de redactie verlaat zonder een traantje weg te pinken. Immers heb ik hier de meest toffe tijd óóit gehad! Zo mocht ik over alles-wat-de-vrouw-leuk-vindt tikken en begaf ik mij zo nu en dan in een BN’er-walhalla (God, ik houuuuu er zo van). Of stond ik als reportergroentje langs de rode loper om tout bekend Nederland te interviewen. Óf deden we een heus haaronderzoek wat liep als een tiet. Óf... nou ja, genoeg dus. Voor nu:  adieu, vaarwel, aufwiederschnitzel en misschien tot ooit! Bedankt voor de mooiste twee jaar in mijn leven."

 
De vriend van Anniek verraste haar met kaarsjes in de vorm van een hart en rode en witte rozen. Lief!
 
De katten van Anniek (Sem en Sam) zijn verwend en drinken graag vers kraanwater. Rechts zie je Sam, die geduldig wacht op zijn beurt.
 
Wat hebben we hier? Wij kregen deze levensgrote kartonnen pop van Kay Nambiar, het gezicht (en lichaam) van de Etos handdoeken-actie. Wat er onder zijn handdoek zit? Dat verklappen we lekker niet...
 
Over hunks gesproken... Deze lekkere man zit volgende week in ons mannenpanel en geeft antwoord op vragen over seks. Leuker kun je het bijna niet krijgen. Lekkerder ook niet!
 
 

Wij zijn ook te vinden op Instagram én Snapchat: redactiezenl. Dus ben je benieuwd wat we allemaal nog meer uitspoken? Volgen maar!

 
Zo, dat was het weer voor deze week. We hopen dat jullie er net zo van hebben genoten als wij. Tot volgende week!
 
Veel liefs,
 
Team Ze.nl