Seks & relaties / Relaties
Relaties

Dit zijn de typen mannen waar elke vrouw op valt


Mannen: ze komen en gaan in verschillende soorten en maten. Natuurlijk hebben we niet allemaal hetzelfde type waar we warm van lopen, maar er zijn een boel overeenkomsten. Van deze exemplaren krijgt elke vrouw sowieso klamme handjes! 
 
Het mannelijke volk levert ons zoveel mooie momenten in het leven op, maar ook genoeg gefrustreerde situaties. Sexy mannen, artistieke mannen en kerels die vol levenservaring zitten: we like them. De volgende types vinden we in ieder geval aantrekkelijk!
 

Bron

De artiest 
Deze creatieve mannen spelen slim in op de emoties van ons vrouwenbrein. Het zijn vaak muzikanten, schrijvers en schilders. Zij weten hoe belangrijk het is om een eigen persoonlijkheid te hebben, met een unieke kijk op de wereld. Vinden we sexy! Want wie zou er nou niet een beschuitje willen eten met John Mayer?!
 
De badboy 
We vinden het vaak enorm hot als de man het voortouw neemt. Intimiderende mannen stralen namelijk kracht uit en ze zijn hartstikke zelfverzekerd. En laten dat nou net eigenschappen zijn waar vrouwen op vallen... Het wordt ons vaak afgeraden om deze foute mannen te daten, maar dit maakt het alleen maar spannender.

De verleider
Deze Don Juan weet precies hoe hij een vrouw moet benaderen. Hij is een koning in het flirten en wind zo alle dames om zijn vinger. De verleider is een romantisch type, die met een bos bloemen voor je deur staat en je mee uiteten neemt. Vrouwen vinden het heerlijk als er voor ze gezorgd wordt.

Bron

De avonturier
We vallen op mannen die risico’s durven nemen. Mannen met ervaring zijn niet vies van een beetje avontuur. Ze zijn vaak creatief en zitten vol energie. Chicks vinden het maar wat sexy als de man een beetje wereldwijs is. Als hij spannende verhalen vertelt hangen we aan zijn lippen.

De carrièretijger
Ook hier draait het vaak om status, deze mannen hebben meestal een hogere functie en verdienen veel geld. Vaak heeft een carrièretijger alles op een rijtje en een stabiele levensstijl. Deze mannen zijn doelgericht en weten wat ze willen. Het geeft ons het gevoel dat die toekomst met hem wel goed zit. 

Zou jij willen daten met een van deze mannen?