Lifestyle / Media
Media

De week van Ze #4

Spontane lachbuien, slechte grappen en geheime chocoladevoorraden: dit is de redactie in een notendop. Nieuwsgierig geworden naar wat wij doen wanneer we niet druk aan het tikken zijn? We geven je een kijkje in de afgelopen week.

Zo, wij hebben er weer een drukke week opzitten. We hadden evenementen, fotoshoots en (zoals altijd, dûh) heerlijk eten! Kijk je met ons mee?
 
Anniek ging zaterdag naar het dorpsfeest bij haar in de buurt. Onder andere Dré Hazes en O'G3NE traden op. Gezellig!
 
 
De week begon ook leuk voor Amy en Mariëlle. Zij gingen naar een evenement ter ere van de lancering van de nieuwe Braun Silk-épil 5 Wet & Dry. Ze leerden daar hoe ze als modellen moesten lopen. Walk, walk, walk!


Bij het evenement kregen ze ook een heerlijke lunch. Dat ziet er lekker uit!


Sabine bracht deze heerlijke pepernoten mee naar kantoor. Wat smaakten ze lekker, echt een aanrader! Links zie je chocolade pepernoten feestmix en rechts chocolade pepernoten met tiramisu-smaak. Jammie!


Vera had eenfotoshoot van L'Oréal Paris. De shoot was in samenwerking met de organisatie Free a Girl.

Links: Hoofdredactrice Vera ziet eruit als een fotomodel! 
Rechts: Alle modellen bij elkaar.

Na de shoot kregen alle dames nog een goodiebag mee met lipstick en nagellak. Mooi!

Sabine mocht een nachtje overnachten in The Hoxton, een prachtig hotel in Amsterdam. De overnachting was georganiseerd door Quaker.


's Ochtends kreeg ze een lekker gezond ontbijtje van Quaker. Dat noemen wij een goed begin van de dag! Ook kreeg ze een volle goodiebag mee waar al van gesmuld is. De havermout producten van Quaker zijn een echte aanrader!


Links: Mariëlle had twee heerlijke kippenbouten van de markt.
Rechts: Ze nam haar opa lekker Hollands mee uit eten. Op het menu stond gestoofde kalfswang, dat smaakt naar supergoed draadjesvlees. Lekker!

We hebben ook een leuke winactie voor jullie! Dit pakket van Fifty Shades of Grey geven we weg bij 700 Instagram-volgers. Dus volgen maar!
 
Over Instagram gesproken... Volg je ons al? We zijn ook te vinden op Snapchat: redactiezenl.
 

Dat was het weer voor deze week. Hebben jullie ook een fijne week gehad? Wij hopen van wel! Tot volgende week!

Veel liefs,

Team Ze.nl