Lifestyle / Media
Media

De week van Ze #5

Spontane lachbuien, slechte grappen en geheime chocoladevoorraden: dit is de redactie in een notendop. Nieuwsgierig geworden naar wat wij doen wanneer we niet druk aan het tikken zijn? We geven je een kijkje in de afgelopen week.

We zijn gewoon alweer aan oktober begonnen, kunnen jullie het je voorstellen? De dagen vliegen! De halve redactie had helaas de afgelopen week een fikse griep te pakken, maar kijken jullie mee naar wat de gezonde helft van het team heeft uitgespookt?
 
Amy ging uit eten met vriendinnen en bestelde deze heerlijke kip. Wij krijgen al honger bij het zien van deze foto, wat jullie?
 
Links: Een week zonder frozen yoghurt  is een week niet geleefd. Dat is zo ongeveer het motto van Amy, die deze heerlijke 'froyo' meepikte op een zonnige dag.
Rechts: Amy gaf ook een killer housewarming party en dan kunnen sterretjes natuurlijk niet ontbreken!


We kregen deze nieuwe lakjes van Sally Hansen binnen. Wat een leuke, vrolijke kleuren!

Van Dr. Oetker kregen we deze schattige koekjes binnen, samen met de nieuwe cookie icing. En lekker dat ze waren!
 
Sabine ging samen met een vriendin naar het Rijksmuseum en dan kun je natuurlijk niet om de Nachtwacht heen.
 
Toch is het niet de Nachtwacht die het hart van Sabine heeft gestolen, maar de Cuypersbibliotheek in het Rijksmuseum. Wij snappen wel waarom!


Natuurlijk moet er af en toe ook even een selfie worden gemaakt! Het liefst doen we dat in de tram, terwijl iedereen naar ons staart. Heerlijk awkward.


Dinsdag kregen alle hoofdredacteuren een heerlijke lunch van McDonald's. De tafels waren allemaal prachtig gedekt en er was een voedingsdeskundige aanwezig die haar kennis over het maken van juiste voedselkeuzes deelde. 


Hoofdredactrice Vera ging natuurlijk voor een Happy Meal. Daar word je toch happy van?


Elk weekend zet Vera mooie verse bloemen in huis! 


Van Art Deco kregen we een heerlijk pakketje binnen met de mooiste herfst make-up.


Vera at aan het begin van deze week dit gerecht in een restaurant. Het lijkt er misschien niet op, maar dit is eend. Lekker!


Oeh, wat zou hier allemaal inzitten? 


Nou, deze lekkere koekjes dus! 


Ook ontving Vera nog een leuk shirt van #johnnydoodle. We like! 
 
Wij zijn ook te vinden op Instagram én Snapchat: redactiezenl. Dus ben je benieuwd naar wat we allemaal nog meer uitspoken? Volgen maar!
 

En dat is het weer voor deze week. Hebben jullie nog leuke dingen gedaan deze week? Laat het ons weten in de comments!

Veel liefs,

Team Ze.nl