Gluren bij: Myrthe

Wonen door Mariëlle
Gluren bij anderen werkt hartstikke inspirerend. We kunnen onze nieuwsgierigheid niet weerstaan en willen bij iedereen spieken. Met de rubriek ‘Gluren bij’ voeden we de eeuwige behoefte om bij anderen naar binnen te kijken.

Ze zijn hartstikke jong, maar hebben toch al hun een woning die zó in een magazine had kunnen staan. Dus dat werd de hoogste tijd. Online dan. Tom en Myrthe hebben sowieso het allermooiste huis van Maastricht! Hier wíl je even gluren.


Je kunt het je niet voorstellen, maar twee jaar geleden rond deze tijd was dit huis nog een bouwval. Rond augustus begonnen ze met klussen aan een huis dat van top tot teen werd gestript. Echt helemaal niks is in de oude staat gebleven. Zie het als een nieuwbouwwoning in een authentiek jasje. Voor Kerstmis wilden ze erin zitten. Dat lijkt té ambitieus, maar als het aan hen had gelegen was het nog makkelijk gelukt ook. Hun eigen planning liep namelijk op schema, alleen de aannemer had het allemaal minder goed onder controle, waardoor ze een tijdje bij familie in de buurt hebben geslapen. Maar hoe erg is dat als je leuke familie hebt? Ondertussen werd Myrthe ook nog zwanger, waardoor ze uit eindelijk met haar bolle buik de kozijnen stond af te branden om alle lagen oude lak te verwijderen zodat de kozijnen weer strak in de nieuwe lak gezet konden worden.

Het hele huis heeft wat voet in aarde gehad. Niks doen was er even niet bij, want alle vrije tijd ging in het huis zitten. Maar dat was het waard, zoals je hieronder ziet.



De woonkamer.


De eetkamer die uitkomt op een knus, gezellig tuintje.


Het gezellige tuintje, die er in de zomer (inclusief tafel) nog veel vrolijker uitziet.


De keuken, met uitzicht op de tuin.


De eerste verdieping.


De logeerkamer.

Met eigen badkamer.


De slaapkamer op de tweede verdieping.


Daar bevindt zich ook de tweede badkamer zich. Met een geweldig ligbad.


Een veel te schattig baby-kamertje.


Hoe mooi is dit huis? Zou jij hier ook wel willen wonen?