Lifestyle / Vrije tijd
Vrije tijd

Verschillende soorten dronken mensen

Ja joh, doe nog maar een wijntje, want het is weeeekend! Niet doorhebbende dat je al een tikkie aangeschoten bent. Waar zijn je grenzen? Langzaam maar zeker word je dronken. En wat voor een type ben je dan, als je dronken bent?

Wat een avondje stappen met je vrienden allemaal wel niet teweeg kan brengen. Dit doen jullie echt veel te weinig. Lekker de hort op met z’n allen. Proost op het leven! Een shotje op de vriendschap. Bubbels omdat jullie jezelf weer te gek vinden. Ja, zo lust je er nog wel één. Of twee. Of drie, wie zal het zeggen? Aan het einde van de avond hangt de één in de lampen en de ander staat ondersteboven op de bar. Als er drank in de vrouw zit, weten jullie van voren niet meer dat jullie van achteren leven. Stelletje rebellen zijn jullie met z’n allen. Ja, jullie vallen sowieso in de categorie rebellen. Jullie zetten de hele tent op z’n kop. Maar deze dronken types herken je ook tijdens het uitgaan.


Vrolijke Frans
Altijd lachen met die man. Je hebt werkelijk geen idee wie het is. Maar je hebt inmiddels de blokjes in je buik staan van het lachen. Hij is één groot grappenkanon wat op jou gericht staat.

Muurbloempje
Bloedsaai zijn die mensen. Maar het positieve aan dit verhaal: ze hebben het zelf niet door. De introverte zuiplap kruipt per borrel verder in haar schulp. De andere types denken dat het muurbloempje zich kapot verveelt. Zodra ze er navraag naar doen blijkt het tegendeel waar te zijn. Het muurbloempje heeft de avond van haar leven. Weird.

Bardanser
Met een bult lawaai of juist zonder dat iemand het door heeft. Hoe dan ook, de bardanser eindigt de avond altijd… op de bar!

Irritante schreeuwlijkerd
Shake that ass bitches! Whoop, whoop! Yeaheah, you only life once, dusseuh voetjes van de vloer.

De lichtendimmer
Die één hangt in de lampen, de ander doet ze uit. Dat is degene die als laatste de party verlaat.


De ruziezoeker
Drie keer raden wat deze rakker doet. Ruzie zoeken, inderdaad. Dit is niet de gezelligste van het groepje. Zodra het alcoholpromillage stijgt kun je je maar beter zo snel mogelijk uit de voeten maken, want met de ruziezoeker wil je niet geassocieerd worden. Voor je het weet heb je ook een vuist op je neus hangen.

De wereldverbeteraar
Als een magneet word jij weldoener die je er bent, naar de probleemkindertjes van de kroeg getrokken. Hoe krijgt je het toch elke keer weer voor elkaar? En waar komen al die oplossingen toch vandaan? Je weet werkelijk elk probleem te sussen met een oplossing.

Rebelletje
Zodra de flessen drank jouw comfortzone bereiken ben je al op boevenpad. Waar valt kattenkwaad uit de halen? Vraagt iemand jou om op tijd thuis te zijn? Dan bereik je jouw voordeur sowieso niet eerder dan de zon opkomt, al val je om van de slaap en moet je op jacht naar lucifers om je ogen open te kunnen houden. Vodka tik je weg als water en shotjes gaan erin alsof het limonade is. Je doet ineens allemaal dingen die niemand ooit achter jou had gezocht. Kun je nog meer doen wat God verboden heeft? Dan doe je dat. Sowieso.

In welk type herken jij jezelf het meest?