Seks & relaties / Relaties
Relaties

Waarom het heerlijk is om naast je grote liefde te slapen


Wakker worden naast je liefje is hartstikke fijn, maar naast hem je schoonheidsslaapje doen is minstens zo fijn. Waarom het fantastisch is om naast de liefde van je leven te slapen? Wij hebben een leuk overzichtje voor je gemaakt.

Hoewel slapen niet echt een hobby is, is het toch onze favoriete tijdsbesteding. Zeker wanneer je je knusse bedje met zachte kussens en een fijn dekbed met je vriend mag delen, ben je in je nopjes. Het is namelijk fantastisch om naast je grote liefde te slapen en wel om deze redenen:  

Je kunt je neus begraven in zijn kussen dat naar hem ruikt
Nee, het is niet de geur van een muf kussen dat allang de binnenkant van je wastrommel had moeten zien, maar het is zíjn geur. Hoe die precies ruikt, kun je niet omschrijven. Maar zijn persoonlijke odeur is heerlijk!


Lepeltje-lepeltje in slaap vallen is fantastisch!
Zeker wanneer je vriend een ware gentleman is en jou de kleine lepel laat zijn, ben je verzekerd van een hele fijne nachtrust. Dat hij zijn arm na tien minuten niet meer voelt en hij een pluk haar van je in zijn mond heeft, zijn niet jouw zorgen.

Kontje-kontje liggen heeft ook z’n charme
Zo heb je geen last van zijn pre-ochtendadem, of sowieso de warme adem die hij in jouw gezicht blaast, maar heb je toch wel een beetje intiem contact met ‘m en voel jij z’n strakke kontje tegen jouw booty aan.

Zijn borst fungeert perfect als kussen
Het ligt heerlijk! Het is net alsof zijn borst zich naar jouw hoofd vormt. Zijn borstkast wordt niet voor niets pillow of heaven genoemd. We get it!

Als je niet kunt slapen, hoef je geen schaapjes te tellen
Het enige wat je in dit geval moet doen, is opzij kijken om te zien hoe vredig je lover slaapt. Zo rustgevend! En als dat niet helpt, kun je je lover altijd nog wakker maken en hem verleiden tot een potje seks. Hij valt daarna toch wel als een blok in slaap en ook jij kan dan weer terug naar dromenland.

Als je het koud hebt, kun je je tegen zijn verrukkelijke warme lichaam nestelen
Het is echt geen straf om het koud te hebben als je vriend naast je ligt met ontbloot bovenlichaam. Er tegenaan gaan liggen wanneer je het koud hebt, is de ideale oplossing. Met geluk slaat hij slaapdronken ook nog eens z’n arm om je heen.


Geen sokken
Niemand staat te springen bij het idee om met koude voeten naar bed te gaan. Maar sokken aantrekken is ook wel een dingetje. Gelukkig kun je lekker cliché je koude voeten tegen zijn warme rug aandrukken.

Stiekem is ruzie om de dekens best wel leuk
Behalve als je echt moe bent, dan wil je die dekens gewoon hebben.

Je voelt je veilig.
Mocht er opeens een inbreker naast jullie bed staan, dan heb je een vriend die z’n vriendinnetje heus wel beschermt. Hij ligt niet voor niets aan de buitenkant. Dat jij erop stond aan de binnenkant te gaan liggen, heeft er uiteraard niets mee te maken.

Je hebt altijd iemand die het bed opwarmt
’s Avonds in een koud bed glijden, is geen pretje. Zeker niet in de winter. Maar zijn lekkere lichaam warmt het dekbed wel even op voordat jij naast hem gaat liggen.

Waarom vind jij het fantastisch om naast je vriend te slapen?