Lifestyle / Winacties
Winacties

WIN: Verbouwing washok, inclusief Beko wasmachine en droger t.w.v. max. ? 3.000,-


Het is weer tijd voor een winactie! Zijn jouw wasmachine en drogertje wel aan vervanging toe, maar heb je geen geld om ze in te ruilen? Dan is dit jouw lucky day, want jij kunt een gloednieuw paar winnen van het witgoedmerk Beko!
 
Ze stonden al een tijdje te rammelen en te kraken, maar nu is het dan toch echt zo ver. Jouw wasmachine en droger zijn er officieel mee opgehouden. Het gevolg is een enorm lage energierekening, maar ook collega's die je beginnen te ontwijken omdat je kleren stinken. Hmm, het is toch niet zo handig dat jouw was- en droogapparatuur zijn gaan hemelen.
 
 
Silver and black are the new white
Gelukkig komt Beko jou redden! Beko is het op één na grootste witgoedmerk van West-Europa en verkoopt producten in de categorieën koelen en vriezen, wassen en drogen, vaatwassers, koken en inbouw. En laat daar nou net apparatuur tussen zitten die jij nodig hebt! We weten tenslotte allemaal hoe belangrijk een goed werkende wasmachine en wasdroger zijn. 
 
Wist je trouwens dat de droger samen met de koelkast de grootste energieverbruiker is in huis? Van de koelkast vinden we het natuurlijk niet zo erg, want daar staat al ons eten in, maar op de droger zouden we graag besparen. Beko is een milieuvriendelijk merk en heeft een speciale energiezuinige lijn, genaamd EcoSmart. Hierbij wordt functioneel design gecombineerd met efficiënte technologie. Beko EcoSmart producten kunnen dus voor die besparing zorgen en ook jij kan hier van profiteren.

Deze week is Beko gestart met een nieuwe campagne, genaamd 'Silver and black are the new white'. Klinkt ons een beetje James Bondachtig in de oren, wat het nu al tof maakt. De campagne richt zich niet alleen op functionaliteit, maar ook op design (erg fancy) en daarom zijn we benieuwd hoe jouw washok eruit ziet!
 

Heb jij een aparte kamer ingericht voor het reinigen van je kleren of staat alles hutje mutje in je badkamer gepropt? Je kunt je foto's van jouw eigen washok insturen en zo maak je kans om een nieuwe wasmachine en droger van Beko te winnen. En je mag zelf kiezen of je voor zilver of zwart gaat, de twee kleuren die ook centraal staan in de campagne! Het fijne is dat deze kleuren goed staan bij alles, dus je kunt nooit fout gaan. 
 
Verbouwing
Maar dat is nog niet alles... Je wint namelijk niet alleen nieuwe wasapparatuur van Beko, maar ook een compleet nieuwe inrichting van je huidige wasruimte! Daarnaast geeft Beko ook nog eens 100 Barcelona pakketen weg bestaande uit een siliconen armband, USB-stick, pennenset, notitieboekje, een voetbal, een pet en een sleutelhanger van FC Barcelona. Waarom? Omdat Beko voor een periode van vier jaar shirtsponsor is van voetbalclub FC Barcelona. Score!
 
 
Win
Dus wil jij zo'n supertoffe make-over van je washok winnen, inclusief nieuwe design wasmachine en wasdroger van Beko? Doe dan mee met de winactie! Om kans te maken moet je een foto van je huidige washok insturen, dat doe je door hier te klikken en de foto te uploaden. And that's it! Veel succes!