1 op 200 moeders werd zwanger zonder seks te hebben

Lifestyle door Mariëlle


Zouden er dan echt vrouwen bestaan die zichzelf kunnen bevruchten? Ziet de mensheid dan eindelijk in dat we mannen eigenlijk helemaal niet nodig hebben? Kun je écht zwanger worden zonder seks. Volgens één op de 200 vrouwen wel.

Dit is bij voorbaat al een raar verhaal. Dat kunnen we gerust stellen. Want: HOE kun je zwanger worden zonder kunstjes met een pielemuis te hebben gedaan. En toch zijn er verschillende vrouwen die beweren een kind uitgepoept te hebben zonder ooit seks te hebben gehad. Volgens één op de 200 is dit hen overkomen meldt Independent.co.uk.

 

 


Dat blijkt uit een uitgebreid onderzoek van 1995 tot 2009 waar 7870 vrouwen in de leeftijd 15-28 jaar aan deelnamen. 45 (0,5%) deelnemers beweerden minimaal één nakomeling te hebben geworpen door een maagdelijke zwangerschap. Wat betekent: zonder seks of speciale technieken die vrouwen kunnen bezwangeren.

Uit het onderzoek is naar voren gekomen dat de dames, die beweren zwanger te zijn geworden zonder geslachtgemeenschap te hebben gehad, veel gemeenschappelijke kenmerken hebben. Zo hadden veel een kuisheidsbelofte gedaan, waarbij je belooft geen seks te hebben voor het huwelijk. 15% van de ‘maagdelijke moeders’ zegt zo’n belofte te hebben getekend. Dit vinden wij verdacht.

Zou het dan allemaal lulkoek zijn? Misschien heeft één op de 200 moeders 'geheugenverlies' in plaats van dat ze een bijzondere gave hebben waarbij ze zichzelf kunnen bevruchten. Wetenschappelijk bewijs is er niet, de ontwikkelingen in dit onderzoeken lopen namelijk erg moeizaam.

Geloof jij hierin?