Lifestyle / Wonen
Wonen

Gluren bij: De meiden van de Healthbox

Gluren bij anderen werkt hartstikke inspirerend. We kunnen onze nieuwsgierigheid niet weerstaan en willen bij iedereen spieken. Met de rubriek ‘Gluren bij’ voeden we de eeuwige behoefte om bij anderen naar binnen te kijken.

Nieuwsgierig waar de Healthbox gecreëerd wordt of in ieder geval waar de inspiratie vandaan komt voor de nieuwe maandelijkse box? Wij waren benieuwd en gingen eens een kijkje nemen in de keuken van Willemijn, waar ze met Liselotte de meeste recepten creëert en waar ideeën worden geboren voor BeBio en nu ook voor Healthbox.


Dit zijn ze: de meiden van de Healthbox. Gluur je mee in het huis van Willemijn?


Hier valt iedere maand ook de Healthbox op de mat, iets wat altijd weer spannend is! Zou het deze keer ook weer goed zijn gegaan met alle producten?


Het huis geeft tropische sferen af. Op het bordje staat de tekst: Welkom in dit huis. Uitnodigend!


Aan dit bureau kan goed worden gewerkt en aan de boeken te zien is Willemijn gek op Amsterdam. Heel begrijpelijk natuurlijk!
Willemijn woont hier nu sinds een jaar en is erg blij met deze nieuwe stek midden in Amsterdam vlakbij vele healthy hotspots van dit moment. In deze keuken worden de meeste recepten gecreëerd.


Ook is er een BeBio Suite waar we mooi een keertje kunnen overnachten om eens goed tot rust te komen of de stad te verkennen.
 
Zouden jullie hier ook wel willen wonen?

Wij zijn ook heel erg benieuwd naar jouw huis. Wil jij ook jouw huis aan laten zien? Stuur dan een mailtje naar vera@ze.nl!