Waarom mooie vrouwen nog single zijn

Single & daten door Amy

We gaan er altijd vanuit dat mooie vrouwen iedere man kunnen krijgen die ze maar willen. Dat ze zomaar iedere man om hun vinger kunnen winden. Toch is dit niet altijd het geval. Ze zijn vaker single dan je denkt, en wel hierom!

Dus ben jij bloedmooi en toch nog single? En vraag jij jezelf af waarom dat zo is? Lees hieronder dan de redenen dat jij nog geen lekkere vent aan de haak hebt geslagen. 


Ze zijn te veeleisend en verwachten dat een prins charming zomaar langs zal komen om hun harten te veroveren.

Ze vallen alleen op de bad guys en zien de leuke, spontane - en misschien wel iets minder mooie - mannen niet staan.

Mannen zijn niet hun prioriteit, ze werken de hele week en daarnaast proberen ze ook nog eens hun sociale contacten te onderhouden. Ze hebben dus helemaal geen tijd voor een vent.

Mannen vinden bloedmooie vrouwen intimiderend en zijn dus bang om ze aan te spreken.

Ze zijn niet toe aan een relatie en hebben helemaal geen zin om zich te binden aan iemand. Ze genieten van hun vrijgezellenbestaan en vinden het maar al te leuk om uit te gaan.

Mannen gaan er vanuit dat ze al een vriend hebben.

Ze zijn te negatief en mannen vinden vrouwen die teveel klagen niet aantrekkelijk.

Ze zijn in het verleden vaak pijn gedaan en hebben nu moeite met het vertrouwen van een man, waardoor ze zich niet durven te binden.

Iedereen gaat er vanuit dat ze veel aandacht krijgen van mannen en mensen hebben daarom geen zin om zich hier in te mengen.

Ze wonen al hun hele leven in een dorp en naast haar broer, haar vader en de vijf andere dorpelingen is er geen mannelijk schoon te bekennen.

Mannen denken dat ze out of their league zijn. "Zulke mooie vrouwen kunnen nooit single zijn".

Ze zijn naïef en hebben het simpelweg niet door als iemand met ze flirt.


Waarom denk jij dat mooie meiden single zijn?