Lifestyle / Media
Media

De week van Ze #12

Spontane lachbuien, slechte grappen en geheime chocoladevoorraden: dit is de redactie in een notendop. Nieuwsgierig geworden naar wat wij doen wanneer we niet druk aan het tikken zijn? We geven je een kijkje in de afgelopen week.

Jongens, jongens, jongens. Wat een week. Er is een hele hoop gebeurd in de wereld en wij weten niet zo goed wat we er over moeten zeggen. Maar soms is stilte ook beter dan woorden. Kijken jullie mee naar de afgelopen week?

We willen dit dagboek graag beginnen met deze afbeelding. Zwart, omdat de wereld rouwt om de verliezen die we de afgelopen tijd hebben geleden. Wij staan graag even stil bij alle nare gebeurtenissen van de afgelopen week en hopen dat we er met z'n allen sterker uit zullen komen.
 
Gelukkig zijn er ook nog een hoop leuke en mooie dingen in de wereld. Anniek ging met vriendinnen wat drinken in Amersfoort, waar de kerstverlichting al vrolijk twinkelt.
 
We like! Met deze luchtjes van Etos wordt op de redactie al kwistig gespoten. We ruiken namelijk graag de hele dag door heerlijk!

Oe la la, wie is dat lekkere hapje? Deze Schotse heer (oké, hij is niet echt Schots, maar wel verrukkelijk) kwam ons een pakket van Outlander brengen. Deze tv-serie is gebaseerd op de boeken van Diana Gabaldon en volgt Claire Randall, een getrouwde vrouw die plots in 1743 belandt. Hoe moet ze weer thuiskomen?

Nu de dagen kouder worden, is een warm paar handschoenen een absolute must. Deze heerlijke crèmes van Sans Soucis beschermen je handen en gezicht tegen de kou. Dat hebben we wel nodig nu het bijna december is!

De hond van Amy is al helemaal gewend aan de donkere avonden en gaat vroeg naar bed. Amy heeft een speciale taak: ze is haar kussen.

Amy bezocht Glow Eindhoven, een lichtfestival dat altijd een hoop publiek trekt. En geef alle mensen eens ongelijk: is dit niet schitterend om te zien?

En nog zo'n mooi plaatje van Glow Eindhoven. Hoeveel werk zou het zijn om al die lichtjes op te hangen?

De Sint-Catharinakerk in Eindhoven lichtte dit weekend op in de kleuren van de Franse vlag. Het is een mooie gedachte dat de wereld oplicht als het duister ons dreigt te overspoelen. 

Wij kregen ook dit pakketje van L'Occitane binnen, met onder andere parfum, bodylotion en handcrème. Daar zeggen we natuurlijk geen nee tegen!

Over parfum gesproken: Amy is verslingerd aan het boek 'Het Parfum'. Misschien ken je de film al, genaamd 'Perfume: the story of a murderer', maar het boek is ook zeker een aanrader!

Wij zijn ook te vinden op Instagram én Snapchat: redactiezenl. Dus ben je benieuwd naar wat we allemaal nog meer uitspoken? Volgen maar!


Dat waren alle foto's voor deze week. We hopen dat jullie een goede week hebben gehad en een mooi weekend voor de boeg hebben. Tot volgende week!

Liefs,

Team Ze.nl