Lifestyle / Winacties
Winacties

WIN: Oral-B PRO tandenborstel voor jezelf én je vriend!


De feestdagen komen er weer aan en we weten allemaal wel dat we dan meer eten en drinken dan eigenlijk goed voor ons figuurtje is. Maar ook onze tanden krijgen veel te voorduren. Gelukkig helpt de Oral-B tandenborstel je om nare afspraken bij de tandarts te voorkomen!

Een lekker glaasje versgeperste jus d’orange bij de kerstbrunch, een verrukkelijk stuk chocoladetaart met een flinke klodder slagroom na het kerstdiner en keiharde maar oh zo schattige zuurstokken die je tussen de maaltijden door eet. Je tandglazuur pakt er spontaan z’n biezen van en de gaatjesmonsters komen tevoorschijn. Gelukkig kun je de schade heel erg binnen de perken houden door je gebit van een goede schrobbeurt te voorzien met de Oral-B Pro 2500 tandenborstel!


Oral-B PRO 2500 voor hem en haar
Sta je nu verveeld in de badkamer te schrobben met je handtandenborstel en haal je net een minuutje? Foei! Volgens tandartsen moet je minstens twee minuten poetsen voor een goed resultaat. Maar met een handtandenborstel lijkt dat zo la-hang te duren. Maar dat euvel wordt verholpen met de Oral-B PRO 2500. Er zit een handige timer op dit tandenpoetsgereedschap en ook nog eens poetsdruksensoren waardoor die twee minuten zo voorbij zijn. Je tandarts zal trots op je zijn!

Winnen
Wil jij met alle liefde je gele tandenborstel waarvan de borstelhaartjes alle kanten opstaan in de prullenbak deponeren? Doe dan mee met onze winactie! Niet alleen jij maakt dan kans op een superschattige roze tandenborstel, maar je kunt dan ook een stoere zwarte tandenschrobber voor je lover winnen. Het enige dat je hoeft te doen is ons liken op Facebook, volgen op Instagram en klikken op de 'meedoen-button' hieronder. (Let op: de 'meedoen-button' is alleen zichtbaar als je bent ingelogd op de desktopversie van de site.)