Stuur nú jouw BFF gratis een bijzonder bericht voor in de kerstboom

Lifestyle door Redactie Ze.nl

Hoe leuk is dat? Een écht kaartje ontvangen is tegenwoordig nogal bijzonder. Alles gaat via WhatsApp, Facebook of ander digitaal gedoe. Maar nu heb ik twee superleuke kaarten ontvangen die ik ook nog eens in de boom kan hangen. Wil jij dit ook?

De hele dag word je overspoeld met whatsappjes, social media, mails en dat soort digitaal gedoe. En dan ineens valt je oog, tussen alle reclame en rekeningen op de deurmat, op een kerstdecoratie met een bijzonder bericht erop. Hij is van je beste vriendin. Echt zo schattig! Qua lengte had het net zo goed een whatsappje kunnen zijn, maar je hart smelt van dit exemplaar dat je kunt vasthouden. Je bent er zowaar een beetje door ontroerd.
 

Ook hoofdredactriZe Vera kreeg zo'n leuke verrassing binnen op de redactie. Namelijk een bericht van haar moeder én van haar lieve Ze-collega en vriendin Sabine. Lieve woorden zijn altijd leuk om te krijgen en al helemaal als je ze ook nog eens in de kerstboom kunt hangen. Wil jij ook een bijzonder bericht sturen naar iemand die voor jou heel waardevol is? Telfort maakt het voor jou mogelijk. Helemaal gratis en voor niks! Hoe leuk is dat? We blijven toch ekte ekte Nederlanders. 
 
Telfort maakt het het hele jaar mogelijk om digitale berichten te versturen en te ontvangen. De gemiddelde Nederlander ontvangt er zelfs 65 per dag! Maar hard copy berichtjes? Ho maar. Daarom leek het Telfort leuk om na al die digitale berichtjes in december een hard copy berichtje in de vorm van een kersthart te sturen naar jouw dierbaren. 
 

Dit gaat op een hele speciale manier. Via de site www.telfortberichtvanhetjaar.nl maak je heel makkelijk een digitaal bericht dat als een kaartje wordt verzonden. Dus net zo makkelijk als je gewend bent, maar dan veel unieker. Maak van je bericht, dat normaal gesproken in de oneindige lijst whatsappberichten zou belanden, een dierbaar bericht voor in de boom. Jij maakt het digitale bericht en Telfort stuurt de postduif op pad. Daar heb je zelf helemaal geen omkijken meer naar. Jouw dierbare ontvangt dan een heel lief kaartje in de vorm van een mooi kersthart dat hij of zij in de kerstboom kan hangen en waar jouw tekst op staat geprint (stuur dus wel iets wat iedereen mag lezen, want hij belandt sowieso in de kerstboom). 

Graag gedaan en veel plezier met de reactie van jouw dierbare!