WIN: 5x 2 kaarten voor Fashion Chick de film (opgenomen op het Ze.nl kantoor!)

Media door Redactie Ze.nl

De acteurs van de film Fashion Chicks zaten gewoon aan ónze bureaus, inclusief ónze zooi. De nieuwste Nederlandse comedy die nú in de bioscoop draait is opgenomen op het kantoor van Ze.nl. En daarom mogen we kaarten weggeven.

Woehoew! We mogen bioscoopkaarten weggeven voor de film Fashion Chicks. Die film is namelijk bij ons op kantoor opgenomen, op het kantoor van Een Media, waar Ze.nl onderdeel van is. Het is wel een beetje gek om al die acteurs op je eigen, vertrouwde werkplekkie te zien hoor. Zij doen alsof ze aan het werk zijn op de plekken waar wij elke dag de vingers uit onze handen typen. Te midden van onze persoonlijke tierelantijntjes. En wij vinden het stiekem super leuk dat we onze eigen lezeressen op deze manier een kijkje op onze werkplek kunnen geven, want we zijn best wel trots op ons kantoor in de Hallen in Amsterdam.Wat was de rol van ons kantoor in Fashion Chick?
Ons kantoor wordt in de film gebruikt als het kantoor van Wolff Fashion waar Victoria Wolff (Victoria Koblenko) aan het hoofd staat (in de film dan. En hoe cool is het dat je kunt zeggen dat Victoria koblenko op jouw werkplek heeft gezeten? En wat dacht je van Liza Sips, Robin Martens, Pip Pellens, Patrick Martens en Lone van Roosendaal? Jep die waren ook van de partij.

Het verhaal
Esmee (Liza Sips), een introvert meisje met oninteressante roots heeft een droom: fashion designer worden. Als ze het zich zou kunnen veroorloven zou ze niks anders dan designkleding dragen. Maar helaas pindakaas: daar heeft ze de knaken niet voor.Ze mag de cash dan wel niet hebben om designkleding te kunnen betalen, ze mag wel stage lopen bij hét modebedrijf in de film: Wolff Fashion. Als magazijnwerker. Wat nou ook weer niet het ergste van de hele wereld is gezien ze er wel de beschikking heeft over afgekeurde designkleding. Je voelt het al aankomen: Esmee slaat zelf aan het designen. Hierdoor creëert ze een online alter-ego ‘Lizzy’. Lizzy wordt bekend op Instagram (Instafamous) door een toevallig optreden op Fashion Week (al vragen we ons wel af in hoeverre een optreden op Fashion Week toevallig kan zijn).

Door Lizzy’s ‘toevallig optreden’ op Fashion Week verandert Esmee’s leven, want fashion director en tevens oprichter van Wolff Fashion, Victoria Wolff, wil dat Lizze dé blogger wordt van Wolff Fashion. Hierdoor moet Esmee wél even een dubbelleven gaan leiden en dubbellevens gaan natuurlijk nooit zonder slag of stoot. Intussen neemt Lizzy ook steeds meer de overhand in Esmee’s privéleven en wordt de kans steeds groter dat ze wordt betrapt.


Check hier even de trailer (waar je ons kantoor ook al kunt zien):
Oh, en mocht je het echt willen weten? JA, ons kantoor is in het echt ook zo cool!

Druk op de winbutton en doe mee in de strijd om één van de vijf gelukkigen te worden die twee kaarten wint.

Met wie zou jij naar deze film willen?