Lifestyle / Vrije tijd
Vrije tijd

Waarom een beetje gestoord zijn leuk is

Van crazy cat lady tot Miley Cyrus; een beetje prettig gestoord is zo erg nog niet. Want veel mannen vinden een vrouw die getikt is juist erg aantrekkelijk. Heb jij niet alles op een rijtje? Lees hier waarom dat helemaal niet erg is.

... Vrouwen die een beetje gestoord zijn weten een relatie spannend te houden omdat je nooit weet wat ze van plan zijn. Een vrouw die een beetje koekkoek is kan een flinke uitdaging zijn voor een man.
 
... Ze hebben een goed gevoel voor humor en vinden het heerlijk om bij een ander een lach op het gezicht te toveren. Vaak hebben ze niet eens door hoe grappig ze zijn.
 
... Vrouwen die niet helemaal goed zijn in de bovenkamer zijn vaak zeer creatief, ze zien kunst waar anderen het niet zien. 


 
... Ze hebben geen gevoel van schaamte. In de regen dansen in je string met een grote strik in je haar? Geen probleem.
 
... Mannen vinden dat er niets opwindender is dan een vrouw die een beetje getikt is tussen de lakens. Ze zijn namelijk in voor de vreemdste dingen en zijn niet bang om iets nieuws te proberen.
 
... Omdat ze nu eenmaal avonturiers zijn, hebben ze vaak veel verhalen om te vertellen. En ze zullen je dus nooit vervelen met alle bizarre gebeurtenissen die ze dagelijks mee maken.


 
... Tijdens een gesprek doen ze ineens mega random en vreemde uitspraken.

... Ze zijn vrijwel altijd eerlijk en als ze ergens mee zitten spreken ze dit uit.
 
... Ze willen alles proberen en zoveel mogelijk uit het leven halen. Jonglerend uit een vliegtuig springen is een dagelijks uitstapje.
 
... Ze hebben een interessant leven en nemen vaker risico’s omdat ze geen spijt willen hebben van dingen die ze niet gedaan hebben.
 

 
... Ze zijn net zo onhandig als een pasgeboren hertje en gaan regelmatig onderuit.
 
... Ze houden van feestjes, want daar kunnen ze zich lekker uitleven op de dansvloer. Ze zullen nooit ergens in een hoekje gaan staan, ze laten al hun toffe moves zien.
 
Ben jij een beetje getikt? En herken je deze dingen?