Seks & relaties / Relaties
Relaties

16 tekenen dat je Mr. Right aan de haak hebt hangen


Mister Right, hoe vind je die gast? Willen is één ding, maar hebben blijft toch een heel ander genre. Misschien stelt dit gerust: als jij hem gevangen hebt, weet je het zeker en herken je hem vanzelf aan de onderstaande punten.

'De liefde geeft hoop, de liefde heeft zin, de liefde is een valstrik, maar ik trap er zo graag in.' De magische woorden van Hans Teeuwen (je verwacht het niet, maar er gaat romantiek schuil in die man) waarmee hij de spijker op z'n koppie slaat. Het is een valstrik… totdat je mister Right aan je hengel hebt hangen, want dan gaat het er zo aan toe:


1. Hij luistert naar je.

2. Hij wil niks aan je veranderen. Ook niet dat je ‘s ochtends een handje chips of een blokje chocolade als ontbijt neemt. Hij ergert zich niet aan je.

3. Als hij zich wel ergert kan hij dit op een normale manier tegen je zeggen. En stiekem is de manier waarop hij het zegt best grappig.

4. Hij laat je uitpraten.

5. Hij houdt de deur voor je open. Uit zichzelf. Daar hoef je helemaal niks voor te doen.


6. Hij is meteen al eerlijk tegen je. Over alles. Liegen is sowieso geen optie.

7. Hij neemt zelf initiatief om af te spreken.

8. Meteen na de eerste date vraagt hij al wanneer de volgende is. Niks gedraai, hard to get of toneelspel. Hij steekt niet onder stoelen of banken dat hij jou leuk vindt.

9. Seks op de eerste date? Daar doet hij niet aan. Hoewel hij, wanneer het gaatje bij het paaltje komt, wel eerlijk toegeeft dat hij hier al zo lang op heeft gewacht.

10. Hij koopt cadeautjes voor je. Niet omdat je erom hebt gevraagd, niet om te slijmen, niet om jou bij zich te houden, maar omdat hij aan jou dacht toen hij het zag.


11. Jullie kennen elkaar nog maar net, maar maken elkaar nu al een beter persoon. Jullie omgeving zegt het ook. En als het hen opvalt is het ook echt zo.

12. Jouw onzekerheid staat op 0 en je zit kiplekker in je vel. Je kunt helemaal jezelf zijn en als iemand het daar niet mee eens is, dan toch lekker niet? Maar je bent niet arrogant. Want dat heb je simpelweg niet nodig.

13. Hij vindt jouw vriendinnen net zo leuk als zijn eigen vrienden en je kunt hem prima even bij je vriendinnen achterlaten (als jij er even een number 2 op het toilet uitdrukt bijvoorbeeld) zonder dat het ongemakkelijk wordt.

14. Jouw moeder is blij met hem (maar echt) en jouw schoonmoeder is blij met jou (maar echt).

15. Hij neemt jou mee uit eten, maar als jij er écht, écht, écht op staat dat je ook een keer wilt betalen, dan laat hij jou in je waarde door dat maar een keertje toe te staan. Eén keertje, want hij blijft de gentleman.

16. Als jullie het ergens niet over eens zijn, dan gebeurt het gewoon niet. Punt. Geen ruzie. Amen.

Wie is jouw mister Right?