Lifestyle
Lifestyle

Dit zijn de tekenen dat je man/vriend vreemdgaat


Als je partner twee van de onderstaande tekenen vertoont, liegt hij volgens een voormalig FBI-agent. Dus verdenk jij je partner ervan dat hij naast de pot piest, vraag het hem dan op de man af met het onderstaande lijstje erbij.

Ja, het zoveelste artikel over vreemdgaan, bladiebla. Maar hier spreekt een FBI-agent uit ervaring. Iemand die 30 jaar bij de FBI heeft gewerkt doet tegenover de Mirror zijn boekje open over hoe je precies kunt zien of iemand liegt. Je hebt heus niet altijd een leugendetector nodig om aan te kunnen tonen of iemand de waarheid spreekt. Met deze kennis ben je zelf de leugendetector. Lichaamstaal zegt alles. Het is niet alleen de houding die iemand aanneemt, maar door nervositeit ontstaan er ook chemische reacties in je lichaam. Daar kan de leugenaar echt niet onderuit komen. Vermoed jij bedrog in huis? Kijk je partner dan in de ogen, vraag het op de man af en vertoont hij een aantal van de onderstaande punten (twee schijnt al genoeg te zijn), dan kun je er donder op zeggen dat hij niet helemaal eerlijk is.


- Een chemische reactie veroorzaakt door nervositeit is bijvoorbeeld jeuk. Hierdoor gaat de leugenaar aan het gezicht friemelen, aan zijn neus krabben, over zijn vinger wrijven of aan z’n wang of oorlel zitten. Hier kun je niet onderuit. Als je jeuk hebt en je krabt niet, dan krijg je spastische trekjes. Als je jeuk hebt, MOET je iets doen.

- Een andere chemische reactie die in het lichaam ontstaat als iemand liegt, is een droge mond. Dit is ook iets waar je niet onderuit kunt. Door een droge mond ga je vanzelf slikken of kuchen.

- Leugenaars kauwen op hun lip.


- Hun ogen focussen zich niet goed, ze schieten alle kanten op.

- Je kunt zien of iemand liegt als diegene na het vertellen van een leugen een paar keer achter elkaar met de ogen knippert in een hoger tempo dan normaal.

- Wanneer iemand na een leugen meer lichaamsbewegingen heeft dan normaal (denk: Betty Spaghetti, ken je die nog?).

- De manier waarop iemand praat kan ook een aanwijzing zijn of iemand liegt. Als iemand op een andere manier praat dan anders, sneller of juist extreem rustig, dan kan dit ook een indicatie zijn dat diegene liegt.

Ga jij deze tactiek testen?