Deze bodymist maakt mannen onweerstaanbaar!

Lifestyle door Anniek

Dames, opgepast! Het kan heel goed zo zijn dat we binnenkort geen controle meer hebben over op wie we verliefd worden. Er is namelijk een nieuwe bodymist op de markt waarvan wordt beweerd dat het mannen woestaantrekkelijk maakt!
 
Wij houden van lekker ruikende mannen, maar een geurtje dat ervoor zorgt dat vrouwen tot over hun oren verliefd worden? Daar zijn we wat minder zeker van. Onderzoekers hebben een bodymist ontwikkeld voor mannen die ze tot wel 15 procent aantrekkelijker maakt voor het vrouwelijke ras. Say what?

Hormoon
Hoe we ons in hemelsnaam zoveel meer aangetrokken kunnen voelen tot een man alleen maar door zijn luchtje? Dat komt omdat er in de spray een synthetische versie van oxytocine zit, een hormoon dat vrijkomt als een vrouw verliefd wordt of bevalt van een kind. Het ruiken van de bodymist zorgt er dus voor dat je de man in kwestie associeert met een fijn, verliefd gevoel. Over manipulatie gesproken...
 
De werking van de spray werd getest op 40 vrouwen van 20 jaar en ouder die een relatie hadden. De ene helft van de groep moest ruiken aan de echte spray en de andere helft kreeg een nepversie onder de neus geduwd. Daarna kregen de vrouwen foto's te zien van hun eigen partner en andere mannen en moesten ze ze een cijfer geven. Wat bleek? Vrouwen die de echte spray hadden ingeademd, vonden alle mannen die ze te zien kregen 15 procent aantrekkelijker dan de groep die de nepversie had geroken.


Hartkloppingen
Een kanttekening bij het onderzoek is dat de spray geen effect leek te hebben op vrouwen die aan de pil waren. Helemaal onweerstaanbaar maakt de spray mannen dus niet. Een ander dingetje waar mannen die de spray willen gebruiken rekening mee moeten houden, is dat het misselijkheid en hartkloppingen kan opleveren. Tja, je moet er wat voor over hebben als je wilt dat alle vrouwen zich aan je voeten werpen!
 
Geloof jij dat deze spray je verliefd kan maken?