Lifestyle
Lifestyle

Bye Felicia: Amy en Anniek verlaten Ze.nl

Vijf maanden lachen, gieren en brullen. Wij deden het bij Ze.nl met ontzettend veel plezier en liefde. Maar nu is het tijd om te gaan, want good things don't last forever. Lees hier het afscheidsartikel van stagiaires Amy en Anniek!
 
Anniek
Tja. En dan zit het er weer op. Vijf maanden die als een malle voorbij zijn gevlogen. Als studentje Journalistiek kwam ik hier in september binnenwandelen, met een laptop in mijn tas en een goede dosis gezonde zenuwen. Nu, vijf maanden later, stop ik de laptop voor de laatste keer in mijn tas en zeg ik gedag. Gedag tegen de allerliefste, allerleukste en allergezelligste collega's op de hele wereld, gedag tegen alle gezelligheid, het lief en leed dat we samen deelden. Maar vooral ook gedag tegen jullie, lieve leZeressen van Ze.nl. Ik heb met heel veel plezier voor jullie geschreven en ik heb mijn best gedaan om de artikelen die ik jullie voorschotelde met zoveel mogelijk liefde te doorspekken. Ik hoop dat jullie er iets van hebben gemerkt. Ik vind het onwijs jammer om straks de deur van het kantoor voor de laatste keer achter me dicht te moeten trekken, maar het is tijd dat ik ga afstuderen. En daarna... Tja, wie weet. Misschien komen we elkaar in de toekomst nog tegen, hier op Ze.nl. You never know!
 
Heel veel liefs,
Anniek


 
Amy
Aan al het goede komt een eind en zo ook aan mijn stage bij Ze.nl. Naast dat ik super (ik wilde kei zeggen, maar dan word ik waarschijnlijk uitgelachen) veel heb geleerd, ben ik gaan houden van de meiden van het Ze-team. Ik wil ze bedanken voor de afgelopen maanden, waarin ze me onder hun hoede hebben genomen en de gezelligheid die ze me hebben gegeven. Mislukte foto’s, brullen om verschillende filmpjes en al het voedsel dat we naar binnen hebben gewerkt... Ik ga het allemaal missen. Maar ik ga natuurlijk ook de site missen en alle leZeressen. Zonder jullie was mijn stage niet eens mogelijk geweest. Misschien tot in de toekomst! 
 
Liefs,
Amy