Waarom vrouwen nooit iets hebben om aan te trekken

Mode & trends door Sascha

Ugh, voor een massive walk-in closet staan en niet weten wat je aan moet trekken. Nooit eens iets om aan te trekken en een portemonnee waar je geen u tegen zegt. Gewoon een eerste wereldprobleem toch? Let’s face the truth.

 
Het leven van een vrouw is niet altijd even eerlijk. Als je even nagaat hoeveel items je feitelijk in je kast hebt liggen. Grote kans dat het getal eindigt boven de honderd… En dan nog zoveel keus in de winkels. Can’t handle this!


Weg ermee

Vrouwen zijn nou eenmaal vrouwen, en vrouwen zijn kledingstukken snel zat. Of we dragen het te veel, of het is een miskoopje, of we willen niet dat iemand denkt ‘Goh dat had je afgelopen vier keer ook al aan, heb je eigenlijk ook nog andere items?’. Na twee of drie keer dragen willen we alweer iets nieuws. Oeps! Kleine tip van ons: wissel zoveel mogelijk af zodat een kledingstuk met plezier gedragen blijft worden!
 
Minder waard
Veel vrouwen doen extreem vaak een wasje. Algemeen bekend is inmiddels wel dat je kledingstukken van wassen er niet echt op vooruit gaan. Al snel worden je items minder waard, en minder waard is minder dragen.
 
Shop 'till you drop
Vaak denk je niets meer te hebben om aan te trekken, ga je shoppen en kom je thuis met iets wat je al duizend keer hebt. Whoops! Veel vrouwen kopen om het kopen en omdat het leuk is. Er zijn maar weinig vrouwen die shoppen omdat ze ook echt iets nodig hebben.

 
Shoppen is fantastisch!
Nog steeds blijven vrouwen nou eenmaal vrouwen en vrouwen houden fantastisch veel van shoppen. Veel kopen, veel dragen, snel uitgekeken raken. We hate die vicieuze cirkel. Maar dat we allemaal van shoppen en kopen, kopen, kopen houden, kunnen wij vrouwen allemaal beamen.
 
Gelegenheidsitems
Wij vrouwen zijn extreem goed in het kopen van gelegenheidsitems. Avondje stappen? Nog even snel de stad in voor het gepaste shirtje voor vanavond om hem vervolgens nooit meer aan te trekken want ja, hij was gewoon echt speciaal voor die avond maar nu is het weer tijd voor iets nieuws!
 
Verandering in stijl
Vrouwen zijn impulsief én wispelturig. De ene maand is het casual, de andere maand is het poepchique. Doordat de kledingstijlen om de haverklap veranderen, moeten uiteraard ook de gepaste items aangeschaft worden.
 
Wat je niet ziet, draag je niet
Vrouwen zijn soms echte sloddervossen en pleuren alles neer waardoor ze bepaalde kledingstukken niet meer zien. En wat je niet ziet, dat draag je niet! What a mess!
 
Ken jij deze haat-liefde relatie met je kledingkast ook?