Beauty / Gezicht
Gezicht

7x waarom vrouwen met sproeten prachtig zijn

Vroeger waren ze niet populair, die rare bruine stippen. Sommigen werden er zelfs mee gepest. Tegenwoordig zijn gelukkig de meningen over sproeten wel veranderd! Dus heb jij van die heerlijke stippen, verberg ze niet!
 
Vroeger pasten sproeten absoluut niet binnen in het modebeeld. Het was gebruikelijker om ze weg te poetsen met 30 lagen foundation, dan dat je die zonnevlekjes gewoon kon zien. Je gezicht moest egaal en gelijk zijn. Hartstikke saai eigenlijk? Gelukkig is dat inmiddels veranderd! Het is helemaal in de modewereld ingeburgerd en er bestaan zelfs potloden om ze te faken. Wij hebben 7 redenen waarom sproetjes prachtig zijn!


1. Uniek
Iedereen mens is uniek. Zo heeft ook iedere sproet een ander patroon en een andere vorm. Je zult nooit iemand tegenkomen met een exact gelijk sproetenpatroon. Je bent dus hartstikke speciaal!
 
2. 7 schoonheden
De Griekse mythologie kent 7 schoonheden. Eén van die schoonheden is, jazeker, sproeten! Die beautyspots zijn al sinds de 17e eeuw enorm populair bij de Grieken.
 
3. Modellencarrière?
Er bestaan modellenbureaus speciaal voor vrouwen met sproeten, dus heb jij van die gezellige vlekjes? Je kunt dan altijd een poging wagen om model te worden! Je maakt bij deze bureaus al meer kans dan zij zonder sproeten.

4. If you can’t make it, fake it
Zonnevlekjes worden zo populair dat er zelfs potloden bestaan waarmee je sproeten kunt natekenen. Heb je dus geen sproeten maar wil je ze wel? Dan is bij deze je probleem opgelost!

5. Zomergevoel
Geeft toe: die sproeten die geven je toch echt wel een summervibe. Daarnaast worden ze ook steeds duidelijker in de zomer, conclusie: sproeten zijn heerlijk zomers!
 

6. Schattig
Laten we eerlijk zijn: hoewel niet iedereen het graag van zichzelf zegt, zijn sproeten gewoon heel cute! Die bruine vlekjes in je gezicht geven je een vrolijke en lieve uitstraling. Schattig dus!

7. Eeuwig jong
Sproeten geven je een jongere uitstraling. Ze hebben iets speels, waardoor je er jonger uitziet. Wat nou ‘anti-aging cremé’? Sproeten zijn het nieuwe walhalla!

Wat vind jij van sproeten?