Vrouwen struggles tijdens het uitgaan

Vrije tijd door Sascha
Die vervelende vent die in je aura staat, drankjes aannemen en vervolgens de hele avond vastzitten aan die kerel of het liefst je killer heels aandoen en aan het einde van de avond verzwikte enkels? Wij vrouwen herkennen dit allemaal.

 
Een vrouw heeft het af en toe zwaar te verduren tijdens het uitgaan. Of het nou ligt aan haar schoenen, jas of stalker. Deze 10 struggles herkent elke vrouw tijdens het uitgaan. Och, och, och. Wat is het leven toch af en toe zwaar…


1. Killer heels

Eindeloos twijfelen over wel of geen killer heels aandoen tijdens het stappen. Met een borreltje teveel op is er een grote kans aanwezig dat je evenwichtsorgaan niet helemaal meer naar behoren werkt en dat je uiteindelijk plat op de grond ligt. Willen we dat? Liever niet.
 
2. Schoenen dilemma
Het liefst wil je uitermate goed voor de dag komen en je mooiste schoenen aan. Maar die zijn wit. En stappen en witte schoenen aan? Niet zo'n goed idee. Maar ja… Straks sla je die heerlijke vent niet aan de haak omdat hij walgt van je lelijke schoenen.
 
3. Dumpen die handel
Lekker profiteren van de drankjes die een of andere creepy vent constant voor je haalt. Prima! Hoef jij er zelf geen fortuin aan uit te geven. Maar een creep blijft een creep. Dus hoe kom je nu in godsnaam weer van hem af?!
 
4. Wilde plannen
Alles lijkt met een drankje op altijd veel realistischer. Pas de volgende dag, als je het je überhaupt nog kunt herinneren, bedenk je je pas weer hoe achterlijk je je gedragen hebt. Whoooops…


5. Jassen dilemma

Die vuilniszak aandoen die tegen de regen kan, of je fabulous jas die een godsvermogen heeft gekost. Eerste wereldproblemen, noemen we dit. En stel dat je uiteindelijk in een ander bed dan je eigen bed belandt. Dan wil je toch niet de volgende ochtend vertrekken in je vuilniszak…
 
6. Drukte
Te rustig is niet fijn, maar te druk… Zo druk dat je alle uitsteeksels van het mannelijke geslacht tegen je aan kan voelen drukken. En zeker weten dat die mannen dat niet al te vervelend vinden en er gretig gebruik van maken.
 
7. Op de ongezonde tour
’s Ochtends een salade, ’s middags een salade, ’s avonds een salade… Om vervolgens bakken vol alcohol op te zuipen tijdens het stappen en te eindigen in de snackbar. Laat dat ‘ik ben op de gezonde tour’ maar even zitten voor vandaag.


8. Opdringerige mannen

Om nog even door de gaan op die opdringerige mannen in de drukte waarvoor je het liefst wilt vluchten. Sommige mannen weten niet van ophouden en proberen het keer op keer. Met een borreltje op vinden zij afwijzingen ineens niet zo erg meer.
 
9. Spook
Je begint de avond met je make-up on fleek! Maar aan het einde van de avond lijk je net een spook met panda ogen. En het ergste is nog, je hebt het zelf niet doorgehad, en je dronken vriendin al helemáál niet.
 
10. Rennen voor je leven
Die vervelende mannen die stille hints niet begrijpen, en waarvoor je aan het einde van de avond aan het rennen bent alsof je leven er vanaf hangt. Verschrikkelijk irritant.
 
Herken jij je in deze uitgaansstruggles?