Lifestyle / Vrije tijd
Vrije tijd

De grootste afknappers op Tinder

Online daten. Hartstikke leuk. Zonder alle afknappers meegerekend. Slechte openingszinnen, spiegelfoto’s of witte sporthemdjes. Doe maar gewoon niet. Dus wil je dat ze nog een keer op de like-button drukt, doe de volgende dingen dan niet.
 
Heerlijk dat Tinderen. Eigenlijk gewoon een grote vleeskeuring, maar het blijft leuk. Het gaat alleen allemaal wel wat moeizamer met al die afknappers die je eerst door moet spitten voordat je eindelijk eens een keertje op de like-button klikt. De volgende dingen zijn dikke, vette nopes op Tinder!


Slechte openingszinnen
“Met welke lippen zullen we beginnen?”, “Geloof jij in liefde op het eerste gezicht of zal ik nog een keertje langslopen?” of “Je stinkt, zullen we douchen?”. Nee. Mannen. Nee. Kom niet eens in de buurt van zo’n immens slechte openingszin. Niemand die daarvoor valt, niemand!
 
Witte sporthemdjes
Weet je. Dit is gewoon niet zo’n goed idee. Het is niet flatteus, het is niet sexy, het is… Just don’t.
 
Sieraden
Mannen met sieraden. Grote, dikke, houten kruizen om hun nek. Of zo’n gouden bling bling ketting met diamanten die eronder bungelen. Mannen met sieraden, dat is al een soort van dingetje. Maar zulke massive dingen om je nek hangen, ermee op de foto gaan en vervolgens die foto’s uploaden op Tinder, is een riskante keus. Veel vrouwen die dit een mega afknapper vinden.


Bio
Sommige zetten zulke gekke dingen in hun bio. Dingen als hoe vaak ze in de sportschool te vinden zijn, dat ze van dag tot dag leven of hele aparte quotes. Mannen, soms slaan jullie de plank echt volledig mis met jullie bio’s. Sommige mannen zijn daarentegen uiterst creatief en komen juist weer wel met iets leuks aanzetten.
 
Verkeerde foto’s
Weet je mannen, er bestaat een reeks aan foto’s die gewoon not done zijn op Tinder. Maar dan bedoelen we ook echt, not done. Upload bijvoorbeeld geen groepsfoto met 30 man waar jij niet eens opstaat, of nou ja… Je staat er wel op, maar ergens achteraan. Dus eigenlijk sta je er gewoon niet op. Upload ook geen foto’s waarbij je toekomstige match eerst twee keer moet kijken voordat ze eruit is of dat je hond is, of dat je het zelf gewoon bent. Upload ook niet maar één foto. Dan is het bij voorbaat al een nope. Doe ook maar geen foto’s in de sportschool maken en uploaden op Tinder. Doe maar gewoon niet. En last but not least, zet vooral geen spiegelfoto’s online. Einde discussie.
 
Herken jij deze afknappers op Tinder?