De week van Ze #22

Werk & studie door Kim
Spontane lachbuien, slechte grappen en geheime chocoladevoorraden: dit is de redactie in een notendop. Nieuwsgierig geworden naar wat wij doen wanneer we niet druk aan het tikken zijn? We geven je een kijkje in de afgelopen week. 
 
Het weekend is nabij! Tijd om de afgelopen week door te nemen. Zoals altijd was er weer enorm veel eten, de raarste gesprekken en heel veel gezelligheid! Dus je bent alvast gewaarschuwd! Kijken jullie mee?
 

We beginnen voor de verandering eens met eten. Elsemieke was afgelopen weekend wezen eten bij een sushirestaurant. Iemand jaloers? Wij in ieder geval wel!
 

Vera heeft een nieuwe stoel gekocht, ze werkt de komende weken waarschijnlijk thuis want ze kan er niet meer uitkomen. We geven haar groot gelijk.
 

 
Het is bijna lente, maar toch sneeuwt het bij Mariëlle. Ergens gaat iets fout…
 

Afgelopen week kregen we een massageborstel van Venus op de redactie! Hij wordt iedere dag gebruikt, vooral door Sabine.
 

Een week geen selfie is een week niet geleefd. Dus trekt Vera iedereen om de zoveel tijd weer even naar de camera toe. Dit was een van de weinige normale foto’s.
 

Sascha had een creatieve bui en heeft samen met vriendinnen een coctail gemaakt! Spoom heet het. Volgende keer voor de redactie Sas?
 

Kim heeft een obsessie voor zonsopgangen fotograferen. Dat ze daardoor bijna haar tram miste vertelt ze er liever niet bij.
 

L’Oréal bracht ons foundation! Dat vonden we natuurlijk heel vervelend…
 

Mariëlle heeft vistapas gemaakt. En daar horen natuurlijk een paar glazen wijn bij!
 

Sascha heeft haar prioriteiten vastgesteld. We zijn het helemaal met haar eens. Jullie ook?
 

Sabine en Vera gingen even buiten de deur lunchen. Dit is toch foodporn tot de max? Volgende keer mogen ze de gehele redactie meenemen!
 

Sascha en Mariëlle zijn beide hardcore kattenmensen. Maar met deze luie schatjes kunnen we het ook wel begrijpen!
 

 
Queker kwam dinsdag langs met een heerlijk ontbijtje! Daar zeiden we natuurlijk geen nee tegen. 
 

Vera is absoluut geen fan van de tram - duurt veeeeel te lang, dus toen ze donderdag met de tram naar het werk moest haalde Sabine haar op om samen te reizen. Hoe lief is dat!?
 

De zon scheen en daar werdt Mariëlle nogal vrolijk van! Celebrate the sunshine!
 

Gezond snoepen? Vaak doen we het niet, maar maandag kregen we het toch voor elkaar en het was nog lekker ook! Suikervrij ijs van Açal.
 

Altijd leuk om een inspirerende quote tegen te komen onderweg naar het werk! Dan begin je de dag gelijk goed.

Dat was het al weer voor deze week! Tot de volgende!

Hoe was jouw week?