Dingen die vrouwen niet raar vinden om te doen, maar mannen wel

Vrije tijd door Sabine

We vinden het heel normaal om samen naar de wc gaan. We wáchten zelfs zodat we samen naar het toilet kunnen. Mannen zouden dat niet doen. Vinden ze een beetje vreemd. En ook deze dingen vinden mannen raar om te doen. 
 
Mannen en vrouwen verschillen best wel. En dat is nog een understatement. We zijn hartstikke geëmancipeerd hoor, maar toch is het verschil tussen mannen en vrouwen nog enorm. Deze dingen vinden vrouwen bijvoorbeeld niet raar om te doen, maar mannen wel. 
 
Bij elkaar in een bed slapen tijdens een vakantietje 
Een weekendje weg met vriendinnen vinden we heerlijk. Mannen vinden het ook fijn om een heus mannenweekend te houden, maar dan moeten er wel aparte bedden geboekt worden. Het liefst zelfs aparte kamers. Wij vrouwen hebben hier niet zo veel moeite mee. Wij vinden het prima om samen in een bed te slapen. Lekker knus, toch? 


 
Lange knuffels geven
Mannen geven elkaar weleens een knuffel. Hoewel, een knuffel valt het niet te noemen. Meer een soort schouderstoot en een harde klap op de rug, maar toch, het is hun versie van een lieve begroeting. Denken we. Ze zullen in ieder geval niet liefdevol de armen om elkaar heenslaan en elkaar even lekker vasthouden. Vrouwen doen dat wel. Lekker toch, zo’n lange knuffel! 
 
Het over lingerie hebben
Wij zeggen gerust wat er schuilgaat onder onze kleren. Wat voor beha we aanhebben en als we elkaar heel goed kennen, durven we ook wel te vertellen hoelang het geleden is dat de desbetreffende beha de binnenkant van de wastrommel heeft gezien. Mannen daarentegen zullen niet zomaar vertellen wat voor boxer het klokkenspel ondersteunt. Vinden ze een beetje raar. 

Tegen elkaar 'ik hou van je' zeggen
Mannen hebben er soms best wel moeite mee om 'ik hou van je' te zeggen. Heel af en toe zeggen ze het eens tegen hun vriendin en misschien zelfs ook weleens tegen hun moeder. Maar echt niet dat hij zijn vrienden de liefde zou verklaren. Vrouwen daarentegen durven best ‘ik hou van je’ tegen vriendinnen te zeggen. 


 
Elkaars haar doen 
We wachten niet eens tot een vriendin vraagt of je haar haar wilt doen, we doen het gewoon uit onszelf. Vooral het haar van onze vriendinnen dient als oefenmateriaal. Ondertussen een Youtube-tutorialtje op en gaan met die banaan! Maar mannen zul je niet zo snel elkaars haar zien doen. Nee, dat gaat ze te ver. 
 
Welke dingen doen jij en je vriendinnen altijd?