Lifestyle
Lifestyle

Waarom hij jou zo mooi vindt als je wakker wordt


Wakker worden met messy hair en mollenoogjes lijkt voor ons alles behalve sexy. Toch vinden mannen jou op dit soort momenten het meest sexy van de dag. Om de volgende acht dingen vindt hij jou zo geweldig en mooi op de vroege ochtend.
 
Het liefst willen vrouwen er ieder moment van de dag op en top uitzien, maar dit is natuurlijk niet helemaal een realistisch doel. ’s Ochtends kun je namelijk echt niet aan dat rommelige kapsel en die mollenoogjes ontkomen. Don’t worry! Mannen vinden je op die momenten alleen maar mooier!


De pure jij
Welke man houdt er nou niet van de puurste vorm van een vrouw. Geen tierelantijnen, geen plamuur laag op het gezicht, beha uit, messy hair. Gewoon alleen maar jou en niks meer of minder dan dat.
 
Exclusief
Zodra jullie wakker worden, ben jij nog steeds helemaal van hem. Hij hoeft jou met niemand anders te delen en hij is de enige die mag genieten van jouw sleepy head. De dag beginnen met een exclusieve jij, vindt hij geweldig!
 
Schattig
Wanneer jij verward opstaat, nog een beetje slaapdronken met je haar door de war en je kleine mollenoogjes, vindt hij jou het leukst. Hij houdt van de ochtenden (met jou)!
 
De hele nacht samen
Het feit dat hij naast jou wakker wordt, dat zegt wat over het feit dat jullie de hele nacht samen hebben gedeeld. En daar wordt hij blij van! Überhaupt de nacht samen delen is al heel fijn.


Nergens achter te verschuilen
Geen make-upje of fancy kleren waar jij je achter kunt verschuilen. Nee, hij ziet precies hoe en wie jij bent. En geloof ons, he loves it! Oh en jouw naakte lichaam in het ochtendlicht… Daar hoeven we verder niks aan toe te voegen.
 
Minder kleding
Geen kleren, of maar een heel klein beetje. In ieder geval is het minder dan hoe je overdag over straat zou gaan. Hij wordt wakker naast jou en hij kan jouw (naakte) lichaam bewonderen. Oh en nog een tip: slaap in zijn veel te grote shirt. Daar maak je hem gek mee!
 
Nonchie en spontaan
Alles lijkt in de ochtend wat nonchalanter en spontaner te zijn. Geen geforceerde dates met veel poespas, geen nep wimpers, geen (of weinig) kleding. Nee, jullie zijn allebei in jullie puurste vorm. En niks is fijner dan zo wakker worden.
 
Messy hair
Mannen vinden een vrouw het meest sexy met messy hair. Natuurlijk vinden ze het leuk om te zien met hoeveel moeite jij met de stylingborstel in de weer bent geweest, maar haar dat in de war is in de ochtend, vinden ze toch wel echt het mooiste aan jou.

Kun jij geloven dat hij jou op en top sexy vindt in de ochtend?