Lifestyle
Lifestyle

Dit is waarom je zus de leukste van de wereld is

Met je zus heb je een speciale band die je met je vriendinnen niet hebt. Je kent elkaar door en door en blijft voor altijd met elkaar verbonden, of je dit nu wilt of niet. Dit is waarom je sister in crime de leukste van de wereld is! 

Als je een zus hebt hoeven we je eigenlijk niet te vertellen waarom dat zo leuk is. Er zijn natuurlijk genoeg momenten dat je elkaar een poosje niet kan luchten of zien, maar de sterke band die jullie hebben zorgt ervoor dat dit weer goed komt. 


Bring back the memories
Jij en je zus delen dezelfde jeugd en daar kunnen jullie úren over doorpraten. Alleen zij zal begrijpen wat je echt hebt meegemaakt en word je verhalen over vroeger nooit zat. Je hoeft niets uit te leggen, je zus begrijpt het. Heerlijk!
 
Ouders
Wanneer het over je ouders gaat vul je elkaar grandioos aan. Over wat je zo irriteert aan ze, maar ook waarom je zoveel van ze houdt. Met een blik naar elkaar barsten jullie in lachen uit als je moeder weer loopt te klungelen met haar telefoon.
 
 
Door het vuur
Je sister is er altijd voor je, no matter what. Je kan haar dag en nacht bellen. Ze gaat voor je door het vuur. 
 
Onvoorwaardelijk
Ze is je beste vriendin maar dan anders. Het is een soort onvoorwaardelijke vriendschap, je weet dat het nooit kapot zal gaan. Je accepteert elkaar, hoe dan ook. 
 
 
Lachen, gieren, brullen
Je kunt bij haar altijd jezelf zijn. Ze is een soort beste vriendin, maar dan beter. Als je je klote voelt weet ze je weer aan het lachen te brengen. 
 
Ze is nooit jaloers
Ze is apetrots op je als je bereikt wat je wilt. Ze is oprecht blij voor jouw successen en gunt je dat zonder jaloers te zijn.