Even een ode aan papa?s

Lifestyle door Sascha
Dat mama’s te gek zijn, is een feit. Maar papa’s kunnen er ook wat van. Die vader-dochterband is met geen pen te beschrijven. Niemand komt daartussen! Hij was degene die zijwieltjes aan jou fietsje schroefde en jou op zijn nek overal mee naartoe nam.

 
Papa’s blijven onvoorwaardelijk van hun dochter houden en op jouw kattenkwaad kunnen zij jou lekker niet pakken. Ze waren zelf namelijk vroeger nog vele malen erger. Jij zal altijd zijn kleine meisje blijven, en beschermen zal hij jou tot in de eeuwigheid. Wij brengen even een ode aan alle papa’s, want ze verdienen het! Oh en remember, hij heeft waarschijnlijk zélfs wel eens jouw poepluier verschoond. Nou, dat zegt wat hoor!


Ze zullen áltijd van je blijven houden

Jouw papa blijft jouw papa, en hij zal altijd van je blijven houden. Welke gekke of ietwat domme keuzes jij ook maakt, hij zal je blijven steunen door dik en dun. Als jij maar gelukkig bent. Dat is het enige dat telt en daar heeft hij alles voor over.
 
De onhandigheden van papa’s
Die kleine onhandigheden van papa’s, zijn geweldig. Zelfs een lampje verwisselen lijkt maar wat moeilijk voor sommige daddy's. Maar geen enkele dochter die hier een punt van maakt. Oh en dat vaders geen fietsbanden kunnen plakken en je doorverwijzen naar de dichtstbijzijnde fietsenmaker, snappen wij volledig.

Zijn kleine meisje

Het liefst leest hij jou nog steeds iedere avond een verhaaltje voor, want jij bent en blijft zijn kleine meisje. Is die woest aantrekkelijke vent waar jij voor gevallen bent eigenlijk helemaal niet goed voor jou? Dan is jouw vader de eerste die er een stokje voor zal steken.


Work, work, work, work

Iedere dag weer werken onze papa’s zich het leplazarus om het gezinnetje te onderhouden. ’s Morgens vroeg op, ’s avonds laat thuis. En dat elke dag weer zonder gezeur. Hoe doen ze dat toch? Vragen wij ons weleens af. Wij hebben er in ieder geval superveel respect voor, al laten we dat niet altijd genoeg merken.
 
Hun mannelijkheid even aan de kant
Papa’s durven hun mannelijkheid aan de kant te zetten voor liedjes, gigantische knutselwerken, kliederen aan tafel of het bouwen van boomhutten. Papa’s blijven papa’s, en ook deze dingen doen/deden ze graag met hun kleine meisje.
 
Papa’s blijven papa’s
Als mama ‘nee’ zegt, zegt papa ‘ja’. En zo is het maar net. Dus een tweede kans op een ‘ja’ ligt altijd op de loer. Daarnaast heb je handymans, en totaal geen handymans. En ondanks dat, zijn ze altijd in voor een spelletje, een liedje, een potje kliederen of een goed verhaal. Oh en om niet te vergeten: de liefde tussen vader en dochter is onvoorwaardelijk!
 
Heb jij nog meer dingen toe te voegen aan waarom papa’s zo geweldig zijn?