Dit is waarom je een boer moet daten

Single & daten door Kim
Boer zoekt vrouw is altijd een enorme hit in Nederland. Alle deelneemsters worden helemaal wild door die lekkere, nuchtere mannen, en wij snappen stiekem wel waarom. Boeren zijn geweldige partners en wel om deze redenen! 
 
De vooroordelen over boeren zijn soms vrij heftig en heus niet altijd waar. Integendeel, er zitten heel wat pluspunten aan het daten met een boer. Naast het feit dat ze vaak een prima lichaam hebben van al dat zware werk (lees: onder dat blauwe overalletje van 'm, kan best een sixpack schuilgaan), zijn ze ook nog eens heerlijk nuchter. Dus kom maar op met die lekkere landbouwers!
 

Huisdieren zijn geen probleem
Hij woont op een boerderij vol met geiten, koeien en kippen én hij woont bovendien op de ruimte, dus er is plek zat voor die schattige puppy. 
 
Geen poespas
Hij draait nergens omheen, geen gezeur over alles. Hij zegt waar het op staat, lekker nuchter! Is hij van mening dat die broek jou niet staat? Dan zegt hij het gewoon. Hij is goudeerlijk. Dus wanneer hij je zegt dat je kont écht niet dik lijkt in die broek, dan is dat ook zo! 
 
Gezonde uitstraling
Ze zijn ongeveer de gehele dag buiten. Dus ze hebben een lekker gezond kleurtje in het gezicht en op die gespierde armen natuurlijk, dat is ook echt niet vervelend. Zoals we eerder al zeiden, hun heerlijke lichaam is zeker een pluspunt!
 
Lekker relaxed
Geen gehaast, alles op zijn tijd. Daten met een boer is lekker relaxed. Natuurlijk is er soms een beetje haast wanneer er nog gemaaid moet worden en het begint te regenen, maar over het algemeen is het lekker rustig.

Rust en stilte
Hij woont op het platteland, veel mensen vinden dit vreselijk. Maar bedenk eens wat voor een rust en stilte je daar hebt! Geen trams die je van de sokken rijden of chagrijnige mensen die je voorbij beuken. Gewoon rust en stilte. 
 
Bescheiden romantisch
Bossen met rode rozen tijdens een diner boven de sterren hoef je niet van ze te verwachten, maar gewoon even samen kroelen op de bank na een lange dag is helemaal hun ding. Ze zullen je echt niet op ieder moment van de dag vertellen dat ze van je houden. Maar een kopje thee voor je zetten na een zware dag of je laten lachen wanneer je een dipje hebt, is hun manier van vertellen dat ze om je geven. 
 
Wat vind jij woest aantrekkelijk aan een boer?