Tekenen dat je weer toe bent aan het single leven

Single & daten door Elsemieke
Jullie vaste filmavondje op zaterdagavond gaat je vervelen en je verlangt ernaar om die knappe guy van je favo koffiezaakje je nummer te geven. Yep, waarschijnlijk ben jij gewoon weer hartstikke toe aan het leven als vrije vogel!
 

Een eeuwigheid was je vent jouw wereld en jij de zijne, maar de laatste tijd krijg je steeds meer het gevoel dat je je horizon moet gaan verbreden. Je gedachten lijken vaker terug te gaan naar de tijd waar je nog vrijgezel was en je met niemand rekening hoefde te houden. Stiekem verlang je daar wel een beetje naar terug... Dit zijn de tekenen dat je weer toe bent aan het leven als single lady!

 
1. Romantische zwijmelfilms irriteren je, je kan je nauwelijks voorstellen dat iemand zo’n kleffe, ‘perfecte’ relatie zou willen. In plaats daarvan kijk je liever naar Amerikaanse films over powervrouwen die zich vol op hun carrière storten.
 
2. Al je vriendinnen om je heen gaan zich settelen, zijn bezig met trouwenplannen of zelfs al kinderen, maar bij het idee alleen al slaat jou de schrik om het hart.

 

3. Je snakt naar een lekkere casual date. Gewoon even een drankje doen met een leuke gozer die je vorige week om je nummer vroeg, zonder verdere verplichtingen. Misschien doe je straks wel meerdere afspraakjes per week, kan allemaal als je single bent toch?
 
4. Je fantaseert uren over de momenten dat je nog free to go was. Toen was het leven gewoon veel beter en zag de toekomst er veel rooskleuriger uit dan nu. Je kon nog alle kanten op, er was niemand die bepaalde verwachtingen van je had.


 
5. Tegenwoordig droom je regelmatig weg over de laatste one night stand die je had. Je weet eigenlijk niet meer zo goed hoe het is om met een random knappe guy het bed in te duiken. Lijkt je heerlijk om weer eens lekker ongecontroleerde seks te hebben met een praktisch wildvreemde.
 
6. Je begint er steeds meer naar uit te kijken om minstens twee keer per week met je vriendinnen in de kroonluchters te hangen. Natuurlijk kan dat ook wel als je lover je lekker vrijlaat, maar het is toch een beetje een ongeschreven regel dat je elkaar in het weekend minstens één dag ziet...

 

7. Een weekend helemaal in je uppie? You can’t wait! Of een week, of een maand… Heerlijk in je lelijkste outfit non-stop films en series kijken en er wordt niet van je verwacht dat je op de zoveelste verjaardag van je schoonfamilie verschijnt
 
8. Als mensen je vragen naar je liefdesleven moet je eerst even diep nadenken. Oja! Je bent niet meer single, dat was ook zo. Oeps…

Mis jij het single leven of ben je super happy met je lover?