Typische dronken conversaties met je bestie

Vrije tijd door Sascha
Straalbezopen gesprekken voeren met je bestie is het meest fantastische wat er is. Of het nou over je forever alone leven gaat, over exen of over elkaar de liefde verklaren. De volgende drunk conversaties herkent iedere vrouw waarschijnlijk wel…

 
Denken dat je een zeer intelligent en diepgaand gesprek hebt met je beste vriendinnetje, maar er de volgende dag achter komen dat dit toch wat oppervlakkiger was dan het leek. Het is oké, wij vrouwen kennen het allemaal. Morgen is het weer vergeven en vergeten.


De liefde verklaren

Dat jullie als besties van elkaar houden, dat is een feit. Maar wanneer jullie drunk zijn, moet dit altijd nog even flink bestempeld worden. Hele liefdesverklaringen worden er over en weer gegooid. De volgende dag kunnen jullie je het óf niet meer herinneren, óf jullie komen samen tot de conclusie dat jullie heus wel van elkaar houden, maar dat het best een tandje minder had gemogen. Ach ja...
 
Het kattenleven/ forever alone
Het besef dat je wellicht forever alone eindigt, lijkt in een dronken bui nog veel realistischer. Dus als het weer eens zover is, bespreken jullie samen uitvoerig hoe jullie het aan gaan pakken in de toekomst. Een immens grote villa met minstens 12 kamers met in iedere kamer minstens 12 katten. Fijn vooruitzicht, toch?
 
Diepgaand maar vooral heel oppervlakkig
Straalbezopen lekker slap lullen met je bestie. Hoewel, in the end is het slap lullen, maar jullie vinden beiden dat het een zeer ernstig en diepgaand gesprek is dat jullie aan het voeren zijn. Nouuuu, niet echt dus. Maar dat geeft helemaal niks. Als jullie het maar leuk hebben.


Vreet bui

Het is pas half 1 ’s nachts en jullie zijn nog maar net in de stad. Toch kijk jij nu al uit, samen met je beste vriendinnetje, naar die snackbar op de hoek. Sterker nog, nog geen half uur later zijn jullie al verkast en zitten jullie daar met een kroket in jullie hand. Intens genieten, zo'n vette hap tijdens of na het stappen.
 
Bodycheck
In jullie dronken buien willen kledingstukken nog wel eens op een andere plek zitten dan ze in eerste instantie horen te zitten. Dus een full bodycheck is wellicht een goed idee. Samen de toiletten insneaken en even alles rechttrekken. Kun je gelijk even je nieuwe beha showen, waarom ook niet.
 
Exen onder de loep nemen
Wanneer jullie drunk as hell zijn, zijn die exen opeens zoveel leuker dan in een nuchtere bui. Dus samen alle exen en goede herinneringen doornemen doen jullie maar wat graag met een borrel op. De volgende dag denken jullie: why?! Want eigenlijk waren al die exen stuk voor stuk eikels. Next!
 
Wat voor typische dronken conversaties heb jij met je bestie?