Lifestyle / Werk & studie
Werk & studie

De week van Ze #25

Spontane lachbuien, slechte grappen en geheime chocoladevoorraden: dit is de redactie in een notendop. Nieuwsgierig geworden naar wat wij doen wanneer we niet druk aan het tikken zijn? We geven je een kijkje in de afgelopen week.

Iedereen besloot om er afgelopen weekend op uit te trekken, aangezien het prachtig mooi weer was! Dus wees gewaarschuwd, veel ‘wannabe landschapsfotografie’ zit er in deze week! Daarnaast natuurlijk de keer op keer terugkerende selfies en inderdaad, je dacht het vast al, ETEN.


Kim besloot haar moeder een rondleiding door Amsterdam te geven afgelopen weekend! Daar hoort natuurlijk een bellenblaas concert op de Dam bij, een film in het adembenemende Tuchinski Pathé en heerlijk uiteten!
 

De eerste selfie van de week! Dit was nummer 48, maar dat zeggen we er gewoon niet bij…
 

Elsemieke is een gloednieuwe Amsterdammer, dus die besloot met vriendlief de stad is even te verkennen! En wat is nu nieuwe dingen ontdekken zonder wat lekker brood met tapas en een flinke kop koffie?
 

Last van uitgroei? Wij in ieder geval niet meer! L’Oréal stuurde ons deze haarverfspray waarmee je de uitgroei kunt bedekken!
 

Sabine nam een té lieve selfie met Ryanne. Haar hond verandert langzaam in een fotomodel!
 

Vera was een zondagje naar Noordwijk om even heerlijk uit te waaien! We zijn een heel klein beetje jaloers.
 

Een eerste avondeten in je nieuwe kamer moet je niet onderschatten, het is een soort van inwijding. Heel belangrijk dus dat je de allerlekkerste maaltijd mogelijk klaarmaakt! En ja, sushi afhalen mag ook Elsemieke.
 

Yoga en eten? Conimex heeft de combinatie gemaakt. Eerst een heerlijk yogalesje en vervolgens de nieuwste soepen en curry's proberen! Maximaal genieten.
 

Elsemieke’s ontdekkingsreis door Amsterdam bracht haar naar deze heerlijke Ben & Jerry winkel! Heel vervelend…
 

Mariëlle had genoten van een korte vakantie en nam voor ons een flinke zak Milka snoep mee terug! We gaan je niet eens vertellen hoelang (kort) het duurde voordat hij helemaal leeg was.
 

Pickwick stuurde ons deze heerlijke drankjes! Ze maken nu ook ijsthee en limonade met ijsthee smaak, superlekker!
 

Elsemieke ging naar een huid-event van Eucerin. Een presentatie, huidscan en heerlijk eten zorgden voor een gezellig ochtendje!
 

Kim was niet de enige die met haar moeder Amsterdam inging afgelopen weekend! Sabine gaf haar moeder ook een rondleiding door de bruisende hoofdstad, deze selfie is toch leuk!
 

Vera had haar zus en een vriendinnetje uit Noordwijk op bezoek! Ze gingen lekker een middag in Amsterdam winkelen. Selfie-time!
 

Sascha had een heerlijke lunch met een vriendin! Ja, je mag taart als lunch hebben! Daar is helemaal niets mis mee.
 

In het kader van ‘Oh shit, het is maart. Ik moet nu echt aan die bikinibody beginnen’ ging Kim maandagavond heel sportief even hardlopen in het Oosterpark.
 

Beha’s kijken, beha’s passen. Dat is een kleine samenvatting van dit superleuke event van Triumph!
 

Sabine ging kijken bij het ice speed racing in Assen. Mannen op motoren met spikes op de banden op spiegelglad ijs, er is er maar eentje gevallen!
 

We sluiten af met een laatste foto van het heerlijke weer! Want geef toe, het is toch wel lekker dat zonnetje!

Dit was het al weer!

Hoe was jouw week?