Ook mannelijke modellen gaan nu plus-size

Mode & trends door Elsemieke
Dat er steeds meer plus-size ladies in de modewereld terecht komen, juichen wij alleen maar toe. Hoe meer curves hoe beter, is ons motto. Mannen met een maatje meer kregen in modeland nog geen aandacht, maar dat gaat nu veranderen!
 
We vinden het supertof als vrouwen met rondingen over de catwalk paraderen. Daar kijken we liever naar dan die graatmagere modellen die vel over been zijn. Ook bij guys kunnen we een stevige booty wel waarderen. Modellenbureau IMG denkt hier precies hetzelfde over. Het bedrijf heeft een afdeling voor plus-size mannen geopend!
 

Knappe kerels
Van vrouwelijke plus-size modellen had je ongetwijfeld al eens vaker gehoord. Er komen er ook steeds meer bij, maar aan de mannelijke versie werd tot nu toe weinig aandacht besteed. Het internationale modellenbureau IMG besloot daarom een afdeling voor knappe kerels te openen die niet in het standaard schoonheidsideaal passen. 

Niet om de kilo's
De Amerikaanse komiek Zach Miko is het eerste boegbeeld van IMG. Deze grappenmaker was al eerder het gezicht van Target, een hele populaire modeketen in de Verenigde Staten. Miko wil aan alle mannen laten weten dat ze aantrekkelijk zijn om wie ze zijn en niet om het aantal kilo’s dat de weegschaal aangeeft. Zijn wij het helemaal mee eens, Zach!

Ook gehandicapte modellen
IMG laat het niet bij de mannelijke modellen met een maatje meer, maar ze hebben ook een afdeling voor gehandicapte modellen en transgender modellen geopend. Bloedmooie chicks met curves zijn bij hen natuurlijk ook hartstikke welkom. We like!

Wat vind jij van een mannelijk plus-size model?