Lifestyle
Lifestyle

Dit herkennen alleen vrouwen die links en rechts niet uit elkaar kunnen houden


Een dikke vette ‘L’ en een mega grote ‘R’ op je handen schrijven, wil jou nog weleens verder helpen. Maar zelfs dan is rechts en links nog lastig van elkaar te onderscheiden. En dan hebben we het nog niet eens over de rest gehad…
 
Ben jij een vrouw die links en rechts uit elkaar houden maar knap lastig vindt? Ja? Nou, dan zit het er dik in dat jij je vreselijk goed zal herkennen in onderstaande situaties. Maar hey, het is oké. Niemand is perfect en de meeste vrouwen kennen deze situaties maar wat goed.


Verkeerde kant
“Oké, dan gaan we hier naar links. Goed. Rechts is ook goed.” Voor vrouwen die links en rechts niet uit elkaar kunnen houden, klinkt deze situatie als iets heel bekends. Wanneer iemand zegt dat je links moet, ga jij lekker rechts. Zeker niet om iemand dwars te zitten, het gaat gewoon per ongeluk.
 
L en R
Voor vrouwen die deze twee uiterste niet uit elkaar kunnen houden, schrijven het liefst een ‘L’ op hun linkerhand, en een ‘R’ op hun rechterhand. Pas dan wil het nog wel eens lukken om daadwerkelijk links te gaan wanneer je ook echt links moet. Schaam je niet en schrijf die letters gewoon lekker op je hand als dat je helpt.
 
Alcohol in het spel
Heb jij een borreltje teveel op, dan zijn al helemaal de rapen gaar. In deze situaties weet jij überhaupt niet eens meer wat links en rechts precies inhoudt, je doet maar wat. 50/50 dat jij goed gaat en je gokt het er maar gewoon op. Gek genoeg gok jij altijd verkeerd als je weer eens een beetje tipsy bent.
 
“Met de klok mee”
Ehm, ja… Goed, met de klok mee dus. Ook hier gaan vrouwen voor wie links en rechts Chinees is vaak de mist in. Vaak gaan ze, als ze met de klok mee moeten draaien, precies de verkeerde kant op. Het lijkt wel allemaal op de automatische piloot te gaan. Jezelf aanleren om op de automatische piloot de goede kant op te gaan, ho maar.


Warm of koud
Ja, ook vrouwen die moeite hebben met links en rechts uit elkaar houden, weten dat links warm is en rechts koud. Dat weten ze heus wel. Maar zie het nog maar eens in één keer goed te doen. Jammerlijk genoeg verbrand jij vaak genoeg je handen aan de veel te hete kraan als jij weer eens de verkeerde kant kiest.
 
Gevaar op de weg
Dat jij af en toe een keertje links afslaat terwijl je rechts had gemoeten, dat is tot daar aan toe. Het verhaal wordt alleen ietsje anders wanneer jij even niet meer weet wie er nou ook alweer voorrang heeft. Ja, rechts. Maar wat is rechts? Af en toe ram jij wel eens een auto, maar ach. Jij een gevaar op de weg? Wel nee...
 
Shoppen
Shoppen is voor sommige vrouwen die moeite hebben met rechts en links, een enorme opgave. Winkel in, winkel uit zou je denken. Nou nee hoor. Want als jij de winkel weer uit wil, ben je opeens spontaan vergeten van welke kant je ook alweer kwam. Op deze manier ben jij tijdens een dagje shoppen de hele dag in dezelfde straat heen en weer aan het lopen.
 
Vind jij links en rechts uit elkaar houden ook zo moeilijk?