Dit is waarom het heerlijk is om de eeuwige single te zijn van jouw vriendengroep

Lifestyle door Sascha

Voor jou is het levensmotto nog altijd ‘forever alone’. Vriendinnen uit jouw vriendengroep hebben zo onderhand al kinderen en stappen zowat het huwelijksbootje in, maar jij niet hoor! Ach, single ladies are fun!

 
Soms dan schiet het waarschijnlijk weleens door je hoofd waarom je in godsnaam nog steeds vrijgezel bent. En ook nog eens de enige single lady van je hele vriendinnengroep. Maar niet getreurd, om de volgende redenen is het juist heerlijk om die eeuwige single binnen jouw vriendengroep te zijn!


 
Niet de lasten, wel de lusten

Terwijl jouw vriendinnen waarschijnlijk wel eens te kampen hebben met fikse ruzies binnen hun relatie, hoef jij daar niet eens naar op of om te kijken. Jij kan lekker rondscharrelen, genieten van de lusten en de lasten lekker laten varen. Heerlijk!
 
Druk sociaal leventje
Jij hoeft je tijd niet te verdelen over je partner en je vriendinnen en kan je dus helemaal focussen op lekker veel leuke dingetjes doen met je friends. Een week propvol plannen met allemaal leuke dingen, en niemand waar jij rekening mee hoeft te houden.
 
Me, myself and I
Naar de bioscoop met je bestie, eten bij je moeder of vijf keer in de week een bezoekje brengen aan de sportschool. Het is allemaal mogelijk want er zit niemand wat betreft partners in je nek te hijgen voor ook een beetje aandacht van jou. Jij kan lekker je eigen ding doen!


Lekker alleen slapen

Af en toe slaap jij heus weleens niet alleen. Namelijk wanneer jij een sleep over hebt met je vriendinnetjes of wanneer er een scharrel is blijven slapen. Alleen slapen is héérlijk! Geen gesnurk, geen gedraai en niet de volgende ochtend zonder deken liggen.
 
Liefde komt ooit
Jazeker, op ieder potje past een dekseltje. En zo is het maar net! Natuurlijk mag je soms wel heel eventjes in de put zitten omdat je de enige single bent, maar blijf er niet te lang in hangen want liefde komt vanzelf op je pad. Echt!

Ben jij ook nog steeds blij met je single life?