Eigenschappen die iedere vrouw het liefst in een man ziet

Lifestyle door Sascha

Dat wij vrouwen van mannen houden, moge duidelijk zijn. Mannen zijn heerlijk en we kunnen intens genieten van bepaalde trekjes. Ook het innerlijk mag niet ontbreken, en ook daar hebben wij zo onze favoriete eigenschappen bij een man.

 
Naast jou ook nog een eigen leventje leiden, zorgzaam, een echte doorzetter of het hebben van een gezonde dosis humor, zijn ingrediënten die een man de man maken. De volgende eigenschappen ziet iedere vrouw het liefst in een man!


Zijn eigen ding kunnen doen

Natuurlijk moet hij wat tijd vrij willen en kunnen maken voor jou, maar vrouwen vinden het vooral ook heel erg belangrijk dat hij zijn eigen leventje behoudt. Af en toe lekker biertjes drinken met z’n vrienden of op de fiets springen voor een fietstochtje all by himself, mag hij niet laten varen voor zijn vriendin.
 
Levensgenieter
Mannen die van het leven genieten en dit dagelijks laten merken, zijn mannen waar vrouwen als een blok voor vallen. Woest aantrekkelijk zijn mannen die het leven omarmen, lekker veel leuke dingen doen en energie voor tien hebben.

Mannen en huisdieren

Ook dit mag niet in het rijtje ontbreken: mannen en huisdieren. Want zeg nou zelf, kun jij een man die aan het knuffelen is met een puppy weerstaan? Hoogstwaarschijnlijk niet! En dat snappen wij volledig, want mannen en huisdieren zijn de perfecte combi.


Passies en ambities

Mannen die een passie of ambitie hebben voor iets speciaals, vinden vrouwen maar wat aantrekkelijk. Passie voor koken of extreem goed piano kunnen spelen bijvoorbeeld. Op dat soort momenten kunnen wij echt heerlijk weg zwijmelen.
 
Lekker koken
Over koken gesproken. Mannen die een heerlijk diner voor twee kunnen bereiden, zijn uiteraard altijd welkom. Helemaal opgaan in het gerecht om uiteindelijk een geweldig diner op tafel te dienen (inclusief een passende wijn). Mmm…

Humor

Humor is een van de belangrijkste karaktereigenschappen die een man hoort te bezitten. Dat kunnen de meeste vrouwen wel beamen. Een man die bepaalde grappen niet begrijpt of niet zoveel lacht, laten wij toch echt liever varen…


Doorzetter

Een man die niet van opgeven houdt en altijd doorzet tot het bittere eind, is voor een vrouw zeer aantrekkelijk. Ergens hard voor willen werken, zélfs als het allemaal even flink tegenzit, is een eigenschap die we het liefst bij iedereen zien natuurlijk, niet alleen bij mannen.
 
Zorgzaam
Welke vrouw wil nou geen man die voor haart zorgt? Precies, iedere vrouw houdt van zorgzame mannen. Een man die jou oppikt omdat het al veel te donker is of een man die aandachtig luistert naar waar jij mee zit.
 
Zelfvertrouwen
Niet te veel, maar ook zeker niet te weinig. Te veel zelfvertrouwen kan neigen naar arrogantie, maar een man met weinig zelfvertrouwen vinden vrouwen ook niet heel erg aantrekkelijk. Hij die zich bewust is van zijn sterke punten, vinden wij alleen maar fijn.
 
Wat voor eigenschap zie jij het liefst in een man?