Lifestyle
Lifestyle

Momenten waarop we ons weer even kind voelen


Toen je nog een klein meisje was dacht je dat je in je twenties echt superoud was. Met een baan, vaste vent of zelfs een koophuis ben je bezig met je ‘grote mensenleven’, maar hoe heerlijk is het om je af en toe even kind te voelen?
 
Wanneer je dan eindelijk de leeftijd hebt bereikt waarop je omgeving je gaat zien als een volwassene, is het heerlijk om te kunnen doen waar je zin in hebt. Je kan je leven nu zelf inrichten zoals jij dat wil. Maar bij dat all grown up life horen helaas ook de minder leuke en serieuzere dingen. Dan zijn de momenten waarop je je weer even als een klein meisje kan gedragen extra fantastisch.

 
Je voelt je weer even kind wanneer…
 
… je moeder een uitgebreide maaltijd voor je kookt. Even snel een maaltje voor jezelf in elkaar flansen is niet moeilijk, maar het is natuurlijk veel lekkerder als mommy wat voor je maakt. 
 
… we op een warme zomerdag rollenbollen in het zand. Schepje en emmertje erbij, kan best! De warme zomer komt eraan, daar kunnen we niet meer omheen. 

… je een game aanschaft, om deze vervolgens urenlang te gaan spelen. Dat sociale leven kan best eventjes on hold
 

… je in bad gaat met héél veel bubbels. In een hottub badderen met een verse voorraad badeendjes behoort ook tot de mogelijkheden. 

… je moeder in een lieve bui de was voor je doet. Smelt!
 
… we een Happy Meal bij de McDonald's bestellen. Nee, die zijn niet alleen voor kinderen, maar ook voor jou en je rommelende maag. Geeft allemaal niets. 
 
… je je moeder belt voor advies over een verbroken relatie. Dat ze je ex-lover nooit een match voor je heeft gevonden maakt niets uit. Ze luistert naar je, no matter what. 
 

… je een dagje naar het pretpark gaat met vriendinnen. Heerlijk om helemaal los te gaan in zo’n park. Als een klein meisje val je 's avonds in de auto naar huis als een blok in slaap omdat je zo moe bent. 

… je weer een keertje op vakantie gaat met je ouders. En zij betalen natuurlijk...
 
… je huilt om de kleinste dingen. Je kleine teentje stoten of een potje janken om andere nutteloze dingen, soms moet het er even uit.

Op welke momenten voel jij je weer even een klein kind?