Lifestyle
Lifestyle

Waarom we van sarcastische mannen houden

Sarcastische mensen: they rule the world. Ze zijn hartstikke grappig, vaak ook nog intelligent en weten precies wat ze willen. Je bent nooit veilig voor hun scherpe tong. Als je een sarcastische guy bent heb je ons helemaal binnen. 

Hij ziet in elke gesprek wel een manier om je voor de gek te houden en daarbij maakt hij grappen over alles, maar dan ook echt álles. Een normaal gesprek valt met hem haast niet te voeren. Vinden we helemaal niet erg, want wat is er nu sexier dan gevoel voor humor? Juist, een sarcastische vent! En dit is waarom. 


1. Het blijft altijd spannend, want je weet nooit precies welke opmerking hij gaat maken. 
 
2. Hij kan het makkelijk vinden met je familie en vrienden. Zijn humor doet het altijd goed op saaie verjaardagen, dus ze hebben hem er maar wat graag bij.
 
3. Grappige mannen zijn hartstikke sexy. Chicks vallen ook op humor, er is niets aantrekkelijkers dan dat. 


 
4. Hij neemt zichzelf niet al te serieus. Daardoor is het heerlijk om een sarcastische vent als lover te hebben, relaxed als hij is. 

5. Hij kan tegen een grapje. Hij is zelf een lolbroek, dus als jij een keer een grap maakt dan is hij prima in staat om dat ook te handelen
 
6. Als je humoristische vent een keer echt boos op je is kan je net doen alsof je dacht dat hij sarcastisch is. "Nee, heus, ik wist het echt niet!"


7. Hij vindt het heerlijk om je voor de gek te houden, maar daarentegen kan hij ook heel serieus zijn. Met hem voer je de diepste gesprekken en aan hem vertrouw je al je gedachten toe. 

8. Je weet precies wat je aan hem hebt. Je lover is heel direct, dus hij zal nooit vage signalen afgeven. Als iets hem niet bevalt dan zegt hij het gewoon, maar als hij ergens enthousiast over is zal hij dat ook duidelijk merken. 

Vind jij sarcastische mannen ook to die for?