De dildo drone is alles wat je nodig hebt voor handsfree masturbatie

Vrije tijd door Sascha

Oneindig veel speeltjes helpen ons tot een climax te komen met al het vuurwerk dat daarbij komt kijken. Helaas kunnen veel vrouwen beamen dat ze op den duur te kampen krijgen met een lamme pols en laat daar nou net wat op gevonden zijn! Yes, finally!

 
Je hebt eindelijk een heerlijk avondje all by yourself. Vastberaden lig jij onderuitgezakt op bed, hopende jezelf te kunnen helpen naar een spetterend vuurwerkspektakel. Irritant genoeg moet jij weer lastig gevallen worden door een lamme pols. Heb jij weer. Next time better zou je denken. Gelukkig is daar nu iets op bedacht!


Geniale uitvinding

Wil jij eens een keer genieten zonder last te krijgen van een lamme pols óf zonder jouw pizzasessie te onderbreken? Eindelijk is daar de perfecte oplossing! Dezelfde mensen die met de dildo selfiestick op de proppen kwamen, komen nu met een dildo drone. Een wat? Ja, je hoort het goed, een vliegende dildo die je geheel zelf kunt besturen. Dit is toch een hilarische uitvinding?
 
Spetterend hoogtepunt
Hoe cool is dit! Een op afstand bestuurbare dildo die lekker door de kamer heen kan vliegen en uiteindelijk down under zal belanden en zal zorgen voor een spetterend hoogtepunt. Nou dildo’s, vlieg naar jullie prijs, zullen we maar zeggen! Een fan van de dildo legt uit dat je maar één ding hoeft te doen, en dat is op het juiste knopje drukken en de dildo drone weet jou snel genoeg te vinden.
 
(Nog) even geduld
Mocht je nou denken, dit móét en zal ik in huis halen, moeten we je toch nog heel eventjes teleurstellen. Op de website van de dildo drone staat namelijk momenteel nog: coming soon. Best wel een leuke woordgrap, right? Wil jij hier het fijne van weten, klik dan hier want we hebben nog een leuk filmpje voor je!
 
Zou jij een dildo drone in huis durven halen?