Seks & relaties / Relaties
Relaties

4 redenen waarom vreemdgaan ook positief kan zijn


Als je vriend vreemdgaat staat je wereld op zijn kop. Maar het overspel van je (ex) lover kan misschien ook wel een eye-opener zijn. Hier vijf redenen waarom vreemdgaan niet het einde van de wereld hoeft te betekenen.
 
Soms is het beter om alleen te zijn, dan in een slechte relatie. Vreemdgaan kun je natuurlijk niet goed praten, maar vaak is er ergens wel een aanleiding te bedenken. Want wees eens eerlijk, was je relatie nog wel zo leuk? Als je amper nog met elkaar praat en alleen maar ruzie hebt, dan kun je je af vragen of je niet beter alleen kunt zijn.
 

Zo leuk was hij eigenlijk niet
Toen je hem net leerde kennen leek hij de ware: knap, slim, sportief, trouw, hij belde je elke dag hij nam je elke week mee op date. Maar wat was er nou eigenlijk nog over van deze fantastische man? Hij is al jaren bezig met afstuderen, woont nog steeds bij zijn ouders en de laatste keer dat jullie iets leuks hebben gedaan kun je ook niet meer herinneren.
 
Eindelijk tijd voor jezelf
Wanneer is de laatste keer dat je een nieuw lingeriesetje heb gekocht? En een bezoek aan de kapper? Nee, het draait echt niet allemaal om uiterlijk, maar het oog wil ook wat. Gun jezelf wat me-time. Ga lekker winkelen met vriendinnen, breng een bezoek aan de zonnebank en kapper en je zult je herboren voelen.
 

Friends are forever
De laatste keer dat je met je vriendinnen cocktails bent gaan drinken, was in 2015. Want elke zaterdag plof je steevast met je vriend op de bank voor een filmpje en zondag ging je met hem mee naar zijn voetbalwedstrijd. Foute boel! Ga weer lekker stappen met je vriendinnen en je zult zien hoeveel leuke mannen er nog zijn.
 

Lang leve de lol
Je hebt eindelijk weer eens voor jezelf. Want je hoeft niet meer elke donderdag bij schoonouders te eten of zondagmorgen zijn voetbal team aan moedigen. Begin eindelijk met die cursus photoshop of ga lekker sporten.

Wat zou jij doen als jouw lover vreemd zou gaan?