Lifestyle / Vrije tijd
Vrije tijd

Leesjunkies opgelet! Verras je moeder met dit ontspannen pakket van Elly's Choice


Ze is de belangrijkste vrouw in je leven en misschien ook wel je beste vriendin: we zijn stapgelgek op onze mommy. Het is belangrijk dat je haar laat weten hoeveel ze voor je betekent. En op welke dag kan dat nu beter dan op Moederdag?
 
Hoe ouder je wordt, hoe meer je de keuzes begrijpt die je moeder vroeger voor jou maakte. Ook al was je het er niet altijd mee eens, ze deed er alles aan om jou op te voeden tot de prachtige chick die je nu bent. Nu Moederdag met rasse schreden nadert wordt het dus weleens tijd om haar te laten weten hoeveel je om haar geeft, right?! Lees snel verder als je wilt weten op welke leuke manier je haar eens goed in de watten kan leggen!


 
Een goed boek en chocolade
Als jouw lieve mommy net zoveel boeken verslindt als wij dat doen dan hebben we goed nieuws voor je. En als ze dat niet doet dan is dit een mooie gelegenheid om haar in de wondere wereld van het boeken lezen in te wijden. Hét ebook-abonnement van Nederland, Elly’s Choice, heeft namelijk een unieke Moederdagactie opgezet: 30 ebooks + twee entreekaarten voor De Zwaluwhoeve voor €8,97! Je moeder zal je dankbaar zijn als ze zich met haar tablet en een grote reep chocolade op de bank laat vallen. Goed om te weten: na 3 maanden stopt het abonnement automatisch. Je zit dus nergens aan vast!
 
Heerlijk genieten 
Met een abonnement van Elly’s Choice ontvang je elke maand een selectie van de tien beste ebooks van dit moment. En of dat allemaal nog niet genoeg is hebben we dus nóg een leuke manier om je moeder te verrassen: naast de cadeaucode voor drie maanden Elly’s Choice krijgt ze er namelijk ook nog eens twee entreekaarten voor een dagje relaxen bij De Zwaluwhoeve bij. Voor een krappe negen euro kan je mommy er dus weer helemaal tegenaan. Nu maar hopen dat ze jou meeneemt als haar plus-one…
 
 
Zwaluwhoeve
Ontdek dit unieke resort in stijl van een authentieke boerderij, midden in de Veluwse natuur. De Zwaluwhoeve is onlangs geheel vernieuwd. Combineer nu nóg meer sauna- en wellnessfaciliteiten met een flinke dosis ontspanning en de uitkomst is een dagje puur genieten!
 
Een Dagje Wellness is natuurlijk niet compleet zonder een hapje of drankje, bijvoorbeeld in de Culinaire Markt, waar de gerechten vers voor jouw ogen worden bereid. Hier kun je genieten van een heerlijk, gezellig en ontspannen dagje uit en in alle rust beginnen aan je favoriete eBook! Liever in badkleding? De Zwaluwhoeve heeft iedere dinsdag, 1e en 3e zondag en 2e en 4e donderdag van de maand badkledingdag. 
 
Zou jij je moeder willen verrassen met dit leuke cadeau? Klik hier of ga naar www.ellyschoicecadeau.nl/moederdag en gebruik als kortingscode: Eenmedia