Deze dingen durft hij niet tegen jou te zeggen

Lifestyle door Sascha
Er zijn een hoop dingen waar mannen wel aan denken, maar niet snel zullen of durven uit te spreken. Het lijkt misschien niet zo, maar ook mannen zijn weleens onzeker. Hij vindt jouw namelijk wel degelijk fantastisch, mooi en lief!

 
Woorden schieten hem soms tekort, maar dat jij hem bewondert en aanmoedigt vindt hij juist ontzettend fijn. En zo zijn er nog talloze dingen die hij hartstikke leuk aan jou vindt, maar niet zo snel open en bloot op tafel gooit.


No cats please

Stiekem, heeel stiekem houdt hij eigenlijk helemaal niet zo van katten. Dat zegt hij alleen om jou als rasecht kattenvrouwtje niet teleur te stellen. Ergens ook wel weer lief.
 
Zorgen om je maken
Je hebt het in eerste instantie misschien niet altijd meteen door, maar hij maakt zich echt wel zorgen om je. Na een nachtje stappen is hij blij als jij weer veilig naast hem ligt.
 
Initiatief
Mannen vinden het heerlijk om te jagen op hun prooi, maar vrouwen die ook een beetje initiatief tonen, kunnen ze alleen maar enorm waarderen. Dat vinden ze aantrekkelijk!
 
Jaloers
Al doet hij altijd wat stoer als jullie het hebben over jaloezie, stiekem heeft ook hij weleens last van een dosis gezonde jaloezie. Daar is niks mis mee, maar het bekennen is geen optie.

Lekker samen slapen

Jij vindt het weleens lekker om in je eentje in bed te vertoeven, maar hij slaapt het liefst iedere nacht weer naast jou. Dat zal hij alleen niet al te snel toegeven.


Geen make-up

Jij bent je heerlijk aan het opdoffen voor jullie diner voor twee, terwijl hij jou het liefst zonder die laag make-up ziet. Au naturel vindt hij jou het allermooiste.
 
Morning look
Terwijl jij ’s ochtends ligt te piekeren over hoe je erbij ligt, of je adem wel oké ruikt en of je haar geen vogelnest is, vind hij jou juist woest aantrekkelijk op de vroege morgen.
 
Trots
Mannen blijven mannen, en mannen zijn af en toe weleens te trots om bepaalde dingen toe te geven. Zo ook bijvoorbeeld hoe trots hij is dat jij zijn vriendin bent.
 
Bewonderen
Jij laat vaak genoeg aan hem weten dat je hem geweldig vindt in alles wat hij doet. Hij zal het nooit toegeven, maar hij vindt het fantastisch dat jij dit laat blijken!
 
Aanmoedigen
Hetzelfde geldt voor jij die hem aanmoedigt. Het lijkt misschien niet zo, maar ook mannen zijn weleens onzeker. Wanneer jij hem dan een beetje aanmoedigt, kan hij er weer tegenaan.

Heeft jouw vriend wel eens toegegeven aan een van de bovenstaande dingen?