Waarom het heerlijk is om mooi oud te worden

Lifestyle door Elsemieke
We zien Madonna nog steeds als sekssymbool en ook van sterren als Sharon Stone gaat menig mannenhart sneller kloppen. Ouder worden doen we allemaal, maar hoe heerlijk is het als je nog steeds sexy en gewild richting je pensioen gaat?
 
Over het mannelijke geslacht zijn we het allang roerend eens: hoe ouder, hoe sexier. Die extra jaartjes staan de meeste mannen verdomde goed. Wij vrouwen moeten er iets meer moeite voor doen om er nog steeds flawless uit te zien. Áls het je dan eenmaal gelukt is om shiny en strak oud te worden, lucky you! 


Je voelt je jonger
Met een stralende glimlach, een mooie huid en een goed stel benen rock jij ook op latere leeftijd the world. Angst om ouder te worden heb je niet. Je hebt immers nog dezelfde looks, mét meer levenservaring! Schatten mensen je standaard jaren jonger, dan voel je je ook zo. Wat dacht je van een lekkere jonge vent of een paar heerlijke snoepreisjes met vriendinnen? Die natuurlijk óók allemaal geen last hebben van de jaren die beginnen te tellen, dat spreekt voor zich.

Confident
Voor jou geen piepende rollators, permanentjes of gemok achter de bloeiende geraniums. Schoonheid zit natuurlijk niet alleen vanbinnen, maar het helpt wel een handje mee als je tevreden bent over je eigen lichaam en uitstraling. Helemaal als je niet meer aan de goede kant van de vijftig zit. Dan kan je ook makkelijker opboksen tegen minder leuke eigenschappen die jijzelf of je omgeving bezitten. Moeder van een stel pubers of zelfs al oma, het maakt niet uit, you conquer the world.
 

Still in the picture
Een toyboy? No problemo voor jou. Als je mooi oud wordt staan de mannen nog steeds voor je in de rij, net zoals ze dat nu voor je doen. Rimpels heb je nauwelijks, als je die lachrimpeltjes rond je mond niet meetelt dan. Met jouw vrolijk stralende gezicht treed jij de wereld open minded tegemoet. Groot gelijk heb je, want waarom zou je jezelf teniet doen? Ook als je wel rimpels hebt. Helemaal als je wat ouder bent kan het leven elk moment over zijn, dus geniet van het moment!
 
Hot and steamy
Als laatst, maar zeker niet de minst belangrijke reden: je seksleven verbetert als je ouder wordt. Daar zijn meerdere onderzoeken naar gedaan en ze geven bijna allemaal hetzelfde aan: hoe meer kaarsjes je moet uitblazen, hoe vaker de leidingen worden doorgesmeerd. Geen onzeker gestuntel meer tussen de lakens, maar ongeremde, gepassioneerde seks tot je erbij neervalt. Als jij mooi oud bent geworden en dus lekker zelfverzekerd in het leven staat, hebben die spinnenwebben down under geen schijn van kans.  

Hoe zou jij jezelf op latere leeftijd het liefst zien?